發新話題

小貝團正式收人

[Close]
引用:
原帖由 yeah999 於 2009-11-16 14:35 發表
>< 無計喇 個鍵盤神神地 有時跳唔到後做上下A 同jump a完連卷c  /. \  你知做唔到e2樣野係差好多架喇 , 唯今之計 只有出網吧 搵部神機同佢部神機挑過 ><  希望打得成喇 ︿︿  ...

我就靠部1.81ghz896ram電腦打出我既名堂
你?都岩既,憑你既技術,去搵部神機砌贏我部90fps啦

回復 16# 的帖子

我份人好公道 , 我同你打哥場只係路人戰 ,你團友燕子可以做證 , 你e家係到作故仔 , 場路人戰係我求你打? 你講大話都講得幾勁 ,我只係不爽有d人 屈網屈機 ,重要串串貢 ,流星有幾多新野 我真係唔知 ,唔係tin 講幾樣出黎 我都唔知e家d機可以做咁多新野 ,e,g , 用劍向後出下前a +上上a ,快機可以解lock 令招aa上miss , 我只係想問你係咪有秘技係可以跳走到 ,正如我當時tin同我講一樣 ,可惜你反應咁大 ,好似踩親你條尾咁 , 我唔想同你玩罵戰 所以約你打消失戰 ,而我亦都係想用返鐘意用既劍同你認真打返場 ,我玩劍匕都廢 , 不過重匕廢過劍 至於 你用咩機種 我無興趣知  ,你鐘意講到50fps都得 ,但肯定既係 我一定低過你 !,..

為表公平 , , 我亦都證明我係絕對無用外掛 用咩野程式咁 ,我決意 約你去網吧 一戰 , 一來 機種相同 ,二來 唔會比人屈到網速 . 我等你既回應 .. 咪作故仔喇朋友 ,有d野大家都好清楚 ,你係咁亂咁作野 , 唔尊重我唔緊要 ,最好唔好唔尊重自己

引用:
原帖由 yeah999 於 2009-11-18 01:21 發表
我份人好公道 , 我同你打哥場只係路人戰 ,你團友燕子可以做證 , 你e家係到作故仔 , 場路人戰係我求你打? 你講大話都講得幾勁 ,我只係不爽有d人 屈網屈機 ,重要串串貢 ,流星有幾多新野 我真係唔知 ,唔係tin 講幾樣出 ...
唔好懶醒得唔得

1.我話緊"你求我打"<係黎緊呢場消失戰

2.我真係唔知咩野叫屈網,我用就用icable上網,係咁多,我未見過人專登搵間勁既上網公司黎打流星(笑)

3.你無興趣知我部機幾快係因為你唔想承認我部機得90fps都贏你既事實姐,唔信我可以流星影相嫁姐,onq

4.我條片入面,有講出點解我避到你既跳上下a,係你自己唔承認事實,1.我訓地背天,2.你自己出得慢,係你唔感謝教你招數既恩人不特止,仲以德報怨地去中傷我挑戰我

5.講黎講去"我作果個故仔"都係你懶醒以為我話場路人戰係你求我打姐,咁你e家清楚我講緊咩未?我講緊你好渴望既消失戰

6.咩叫我唔尊重你唔緊要,最緊要唔好唔尊重我自己?我就好尊重自己啦,不過我唔覺得你值得任何人尊重,你無朋友就係證據

7.任何人都有自己熟用既硬件(滑鼠keyboard),去網吧打係咪你幫我拎住兩樣野去先?去到幫我插埋件?仲有你係隻game打我唔贏你真人打我點算?

再補充,今次講下人格

你公道?公道就唔會用迷之程式令到自己純低跳 跟住去屈人機啦

你公道?公道就唔會以怨報德,我教你"秘技",袋錢入你袋,你仲屈我用咩野神奇手指

公道?小人你就小人啦,不爽我就直接出聲,開埋咩小貝團,拎埋人地小貝個名黎玩,正小人

你唔想同我玩罵戰?唔係因為你清高,係因為你理虧,無可能講羸我呀嘛

我份人就係咁串嫁啦,不過d人服我囉,我隻揪死鬥都掂,唔似d人用迷之程式靜係單挑屈人機,有咩事就發晒難ja挑我隻揪,抹殺左我另一半死鬥既能力

拿,我就好認真回應你每一句每一個point,衰左就唔該認衰,唔好做埋d小人,你同我睇得清清楚楚,我等你回應

回復 19# 的帖子

第一 : 手指係你講既 ,  你話你唔係屈機 ,而係自己手指按得快 我無屈你 ,神奇手指 係指你手指按得比我快 而明名
第二 : 你憑咩野講我無朋友 ,流星 我係自己無聊裝返玩下 , 實則只係輕鬆下 ,無你咁勁 ,打機識咁多人 ,咁多"戰友" , 老實講 我網絡上真係小交朋友 , 因為近年已經小玩左電腦遊戲, 而且我活躍起流星都係好多年前既事 .我唔排除 你有時成到我你因為人地扮 ,因為我試過入場見到有人用我個名 打法都係差唔多
第三 . 我無老屈你用咩程式 ,但你而家係你屈我用 "迷之程式: .所以我先叫你去網吧打 ,你鐘意用返你習慣用既野 你可以帶 我知道有d網吧係比既 ,我行得正企得正 , 低跳a 絕對係我能力下做到既 , 有人話我改speed 我都可以證明 係我自己係咁左右閃比左一個錯覺人, 唔關有無改game事 , 出到黎網吧打 一目了然 ,幾年前就係因為成堆白痴話我改game 我先唔玩 ,我e家返黎 又撞到好似你e一種咁賤格既人 ,約你出黎打又淆底 , 無證無據又要屈我 ,流星絕對係因為你這種人先沒落 , 同埋如果出到黎我真係打你 你絕對可以報警
第四:我用小貝個名玩野 ? 老實講 我未同你打哥陣我已經打算開架喇 ,你可以望返出面小貝既post , 早過我同你打 ,你個人老屈成性 ,  我加你個名只係想帶出下你份人格係點 ,
第五: 你覺得你自己好勁 !?好串 ?死鬥好利害 ? 我功喜你 ,你好威 ,流星勁到可以周圍串人  而且空有一身好武功 , 洗唔洗我叫你一聲流星之神呀 !?我同你人格唔同 我問你問題 ,你又狗前狗後話人 , 有人屈我改speed , 我無講任何邊個勁邊個渣d既野 ,我只係周圍行 叫人ctrl 試下打佢 證明自己無改speed 無改距  ,其實諗諗下同你講多都哂氣 ,因為你根本無文化, 你都認左自己鐘意走去串人 , 無錯我e家係唔信你講既任何野 , 你影相 證明到d咩 ? 我屋企有3部電腦 唔怕話你知 .其中有部腦得60fps , 我影張相比你睇都得, 扮哂自己好低fps都ok 但我唔洗昆你 ,我用緊 80幾既機 , 我亦都唔怕大家走出黎 打一場證明自己既清白 . 你呢 !?

最後 , 正如幾年前一樣 我諗諗下同你件垃圾都唔洗講咁多野  從你屈我用甚麼程式開始 ,我諗大家都無咩討論餘地 ,一係就走出網吧打場互相證明一下, 一係就收聲加收皮 ,不過好彩 既係  老手之中 重有一d 係正人君子 , 可惜既係 老手之中 都重有害群之馬 !

引用:
原帖由 yeah999 於 2009-11-18 23:18 發表
第一 : 手指係你講既 ,  你話你唔係屈機 ,而係自己手指按得快 我無屈你 ,神奇手指 係指你手指按得比我快 而明名
第二 : 你憑咩野講我無朋友 ,流星 我係自己無聊裝返玩下 , 實則只係輕鬆下 ,無你咁勁 ,打機識咁多人 , ...
1.心照啦,你個神奇手指想帶出既道理,大家都知,都唔細啦,仲扮咩姐

2.無朋友你就無朋友啦,果時叫你搵個隊友同我打,你就搵在場果個006,仲拉埋燕子,笑

3.你都屈我勁機勁網神奇手指,我有咩唔講得?你有冇按精跳a,無人知?_?

4.小人你就小人啦,用人地個名搞事,夠膽做唔夠膽認

5.咁sorry囉,你咁有錢有3部電腦,我就窮書生,得部爛機,你威囉,不過唔知點解3部機都係60-80之間,你屋企office黎?文員電腦x3?多謝,你叫我流星之神我受得起.仲有,你話你"我無講任何邊個勁邊個渣d既野",笑左,果日先係到話我點樣不君子贏你,自己睇番段片,你就想證明你勁過我姐,明晒,可惜事實唔係wo

6.係掛,maybe我係垃圾,不過我係贏左件改機獸44血既垃圾
出黎網吧打?keyboard滑鼠咁7<你幫我拎?你幫我插件?你輸左拎刀筒我邊個負責?

仲有,唔好扮睇唔到,
1.你屈左我作故仔,跟住你自己柒左就扮無事,點解?
2.你公道?我教你秘技袋錢入你袋你就以德報怨?答我

...果招秘技..老實講我都用到,仲要係葬花講有呢招我先知
我同你都一樣唔知有新野..but我慣性動作係咁,自然閃開晒我都冇計
唔信可以問葬花 逝 少年,當時3個人都在場,冇人知果個係我,佢地都係咁問呢個邊個黎
點解識tin教d野...(<---tin係冇教過我)..由此証明好多野唔係要人講先知..
自己玩下玩下都可以研究到出黎
再同你講埋唔係快機解lock就用到..係技術+手感+反應
KL

fps呢家野60..我都有得出賣啦...
識得用軟件唔好話60....再低d我都得
KL

引用:
原帖由 ken20067 於 2009-11-19 00:14 發表
...果招秘技..老實講我都用到,仲要係葬花講有呢招我先知
我同你都一樣唔知有新野..but我慣性動作係咁,自然閃開晒我都冇計
唔信可以問葬花 逝 少年,當時3個人都在場,冇人知果個係我,佢地都係咁問呢個邊個黎
點解識tin ...
係,根本大把人都識
係佢接受唔到自己跳上下a慢,人地反身跳得起既事實,係到死咬頸

回復 23# 的帖子

你識得講就好 條友想點扮都得 e個係事實

1. 所以話 有個白痴腦 諗既野都白痴d ,  你鐘意曲軸我既意思 係你既事
2. 你對朋友一詞 既定義  實在令我敬佩 ,
3. 所以我叫你出黎打場 我證明我係無用任何程式 ,你唔敢打 你無資格講野
4. 意念一早就有 我要鬧你幾時都得 洗籍人地講名黎嘈咩 ! ? 你e為自己係邊個 中國領導人呀!?
5:話左你思想問題 , 成日憑空去分析人地講既野 , 正如你見到 一堆屎 你會沖去食 而我唔會一樣,人既價值觀唔同 你鐘意食屎唔代表我鐘意食 .重有 好多野有證據先講  
6.改機獸 ( 又一次無證據屈人) , 正如就算我認為你改過D咩野 我都唔會直接肯定你係 ,而你無證據一味去去話人 , 就肯定係你無品格 !? 放心 如果我真係用刀筒你 我會收到法律制裁  ^^
7.
1.第一 你自己講野唔清楚唔怪得人 你前文講到  "樂意?事實我就一早贏左你'係你好似狗仔咁追住我同你玩,係都要挑我,求我同你打,我先比個機會你咋 ,費是d小人話我唔接驚左你,就算輸比d唔知點做純低跳既人我都輸得心裡安樂",你寫左E句 ,咩你有打到場消失戰咩!?  你有語病就唔好含血噴人
2.   段片一開始係你自己講手指按得快既 ,  以德報怨!? 你知唔知自己寫緊咩 ? 我好聲好氣同你話打消失戰 你又話人狗又成 咁無文化 ,我點夠你玩呀!? 成段片入面我都無咩不敬說話 , 我係好聲好氣架 ,反而你係估估 ,, 又係咁侮辱人  .. 講真 你個人咁敏感  我好難同你溝逍BOR

最後, 唔講你係咪淆底都好 如果你唔打 咁就唔洗講咁多野喇 ~~嘈埋佢都無意思  ..

回復 22# 的帖子

不過無快機 有技術都做唔到 , 我見識少 因為真係未見過E D招數 ,好少見人咁易跳走到 ,不過  我亦都無一口咬定佢係點做到 ,不過佢解釋係 手指按得快  ,所以 我感到好好奇 , 先改以神奇手指既稱號

引用:
原帖由 yeah999 於 2009/11/19 12:51 AM 發表
不過無快機 有技術都做唔到 , 我見識少 因為真係未見過E D招數 ,好少見人咁易跳走到 ,不過  我亦都無一口咬定佢係點做到 ,不過佢解釋係 手指按得快  ,所以 我感到好好奇 , 先改以神奇手指既稱號 ...
e,g , 用劍向後出下前a +上上a ,快機可以解lock 令招aa上miss , 我只係想問你係咪有秘技係可以跳走到

令招aa上miss???定係前前a miss啊...點解miss左仲要跳走..
唔洗快機都可以做到的..呢個都唔關機速網速事...請勿乜野都擺晒重點係機速
KL

回復 27# 的帖子

我唔係指劍 我係指匕 跳走呀 閃招哥D 情況 有如區域同網際既分別

引用:
原帖由 yeah999 於 2009-11-19 00:48 發表
你識得講就好 條友想點扮都得 e個係事實

1. 所以話 有個白痴腦 諗既野都白痴d ,  你鐘意曲軸我既意思 係你既事
2. 你對朋友一詞 既定義  實在令我敬佩 ,
3. 所以我叫你出黎打場 我證明我係無用任何程式 ,你唔敢打  ...
1.都係果句,心照,大家知你想講咩

2.過獎

3.問左2次,係唔係你幫我拎keyboard,你幫我拎滑鼠?

4.小人你就小人啦,講到尾你唔想認姐,唔好話我聽你係君子

5.點解要語無倫次..咩野中國領導人..見到堆屎沖埋去食..我真係r晒頭,我係中國領導人就唔會同你廢話..有邊個會見到堆屎沖上去食 ?

6.你覺得你條賤命,值得我呢條高貴既命去換你坐監?

7.唔好話你柒左搵野懶,事實係你好似隻狗咁,係咁"纏"住我陪你玩,我會考speaking 5星語病?

8.係流星界我都算讀得多書 我諗我文化高過你掛?你真人係咪做送信仔,搞辦公室政治?都係果句,教你秘技,換黎以怨報德

最後,原來贏左既人會淆一個輸左既人

回復 29# 的帖子

Oh ,  i can't believe that u can got the conspicuous result in the Hkcee . Is it really a glory thing to appreciate ?
Dont u really think  the examination represent everythings  ?  By the way ,Even i got the fairash result (A grade )  in the speaking task of HKALE  , i do not parade to anyone and use it to measure the ability of chinese skills , if u dont believe me , i can upload the certificate , At the same time , Can u prove it to me ? i hope u can do so .
Moreover , are you use the mouth to leave the message in the forum ? Why u use the speaking result instead of writting and comprehension result to evaluate the defination of the sentense ? u always awake me that u are a talent who have a great result on studies , but i dont  think a rude guy can having any capacity of academic ,

Please , try to consider ur future , try to consider ur parent , Although i am a christian , i also believe that a rude guy would eventually get the frightful nemsis , thus , i recommond u to treat people more politely . otherwise , u  will be a embarrassment to ur parent , that is just my little advise .

At last , i dont want to have any  furter conflict  if u dont want competition with me ,u just a mote in my heart , i think i would not spare more times to the valueless and self-righteous people  ,

發新話題