發新話題

比賽: [SPY] vs 扮豬食老虎

[Close]
引用:
原帖由 Sbc_End 於 2009-11-21 03:51 PM 發表
我地4件ok 1件要5點-.-
一定要5點? 有冇得早少少
下輩子准許我捒;
我還是會再次捒妳;

如果可以會向到通知 因為條友冇on中................

引用:
原帖由 Sbc_End 於 2009-11-21 03:59 PM 發表
如果可以會向到通知 因為條友冇on中................
e家開左場試左先ok?

因為我地都係4個 差1個
下輩子准許我捒;
我還是會再次捒妳;

唔怕同你講 開場個位就係=依家冇on個位-.-

引用:
原帖由 Sbc_End 於 2009-11-21 04:10 PM 發表
唔怕同你講 開場個位就係=依家冇on個位-.-
係咪5點前可以?
下輩子准許我捒;
我還是會再次捒妳;

咁我訓陣先

佢就up左5點 我只能講 佢可以早on 我就可以早通知-.-

我個ICON SM THEN YOU

引用:
原帖由 Sbc_End 於 2009-11-21 04:13 PM 發表
佢就up左5點 我只能講 佢可以早on 我就可以早通知-.-
佢番左的話叫佢直接開場 我地全部進區了

如果太遲可能要分開打<--不過應該可以完成晒幾場
下輩子准許我捒;
我還是會再次捒妳;

今日應該打得1場   因為又有另一件吹到6點幾要閃人 真煩-.-
今晚就真係完全ok 但你地又有人要出去-.-
你地個位隊員去到幾夜? 會唔會去完 可以返家 再玩嫁-.-"?

應該可以提早了!!  一陣再通知.

引用:
原帖由 Sbc_End 於 2009-11-21 04:20 PM 發表
今日應該打得1場   因為又有另一件吹到6點幾要閃人 真煩-.-
今晚就真係完全ok 但你地又有人要出去-.-
你地個位隊員去到幾夜? 會唔會去完 可以返家 再玩嫁-.-"? ...
希望完成到兩場. 如果有第3場的話 星期日再打吧
下輩子准許我捒;
我還是會再次捒妳;

e  打la打la  扮豬加油

加油   21.書亞.上海仔嬴左出黎食飯打機  你請

場開左 快入!              ~

發新話題