發新話題

比賽: 扮豬食老虎 vs RoFL

[Close]
對面人呢 我突登推補習黎打埋場比賽 y潛水^^?

琴日都俾機會你地 星期1打 我地都有人專登推左補習.課外活動 黎打比賽.你一句唔夠人就算了嗎-.-?

依加已經 5點31分 請問對面點?

跪求對面應機/.\ :'( :'(

半個鐘lu,冇人覆so sad

雪雪豬>3<
hana豬>w<
禾日丁烏吱錢梨地加

引用:
原帖由 Sbc_End 於 2009-11-30 00:21 發表
sor對面 明天5點正 打唔到比賽
星期2 你地邊段時間有空??
wawa 你地呢d就真係叫扮豬食老虎啦''
sm到''  睇post啦' 呢個post 神早打佐出黎.''  神早講佐通知佐你地星期一唔得'
依家玩計時?? sm到笑

引用:
原帖由 Bitch_HaNa 於 2009-11-30 16:19 發表
琴日 你地打唔晒3場 都算 我地都抽星期1 既5點打埋 笫3場..傾好左5點打.. e+你地又話唔打得 ? 算點?
琴日 我地約時間 等於1點-6點' 係你地要3點幾開波先完成唔到3場' (第2場完時=6點幾)
搞到要約第日' 你仲可以話番我地轉頭 gd 我真係想俾佐個團名你地'

引用:
原帖由 冰島維 於 2009-11-30 16:20 發表
6、約定比賽時間後,除非雙方同意,否則必須一次過完成 三場兩勝 的比賽。
7、約定比賽時間後,30分鐘後未赴約而沒有任何交代,當棄權處理;60分鐘後未到即當棄權。
8、雙方必須積極約定比賽時間,不積極一方導致無法進行比賽,則當棄 ...
第1 絕對係雙方同意 約第日比賽
第2 跟本就未約定時間'  絕對係[琴晚] 己經通知 星期一打唔到'
第3 我地已經交待佐星期二打 絕對唔可以叫唔積極'
最後 我想同對面講'   如果真係搵d咁既理由 想out走我地' 我全團= 絕對睇唔起你地'
   吹到我地棄權''  以上我地交待得好清楚' 如不接戰/再不滿意一切交由龍大處理 '
        我們絕對相信龍大的處理      [ [  堂堂正正係最後一場比賽 分高下啦 ] ]

咁re左 話英不變 你地又搶2龍又算咩意思呀

引用:
原帖由 sHiNE. 於 2009-11-30 19:29 發表

wawa 你地呢d就真係叫扮豬食老虎啦''
sm到''  睇post啦' 呢個post 神早打佐出黎.''  神早講佐通知佐你地星期一唔得'
依家玩計時?? sm到笑
神早同我地講 咁星期日下午打完 我地話星期1 5點打笫3場 你地應咩成? 我地全部人都請晒假黎打^^

你地自己都要多留意vlan版 我地的回覆'
  我地又唔係冇通知
(最重要的一樣 我們幾時答應佐你星期一 一定打到?)  講明未問齊人 有確應會再通知'
   留意唔到你地=都有責任'  唔使再多講'
  星期2 / 3 約時間完成' 唔接戰  也只好交龍大處理'
   我們只係為完成賽事' 唔係黎生事 也沒有什麼權力去決定任何事'
  唔會再對你地的三四 進行不必要的回應/不想生不必要的事'
約戰 我們會回應' 其他 請龍大 處理'   係咁多

加油吧;.
...................
帥覺=)

感覺上ROFL 在用其他方式OUT走人' 逃避最後一戰'
  比賽都係想同強團 對決姐' 堂堂正正 進行最後一戰 決勝負啦''
  用咁既手段 贏佐我都睇你地唔起啦'   扮豬加油 我支持你地  ^0^v''

你地好似 係 浚晨先回覆我地吧? 試問  一個正常學生會幾點訓教? 會5會 浚晨先訓? 就算起身都唔會再開電腦去睇野啦? 唔會俾家人罵? 而放學 番到黎我諗已經4點半=] 你地咁遲回覆 我諗問題唔係我地度吧=]

發新話題