發新話題

比賽: 扮豬食老虎 vs top_for_we

[Close]
謝指教too'

引用:
原帖由 uNhaPpY" 於 2009-12-5 23:51 發表
十萬個為什lag
+1-.-  十萬個為什de-.-lay

引用:
原帖由 21哥 於 2009-12-5 23:56 發表

+1-.-  十萬個為什de-.-lay
我都係. 3秒唔識走  
then紅血狂行番轉頭

2軍gg bye

徒弟gd               
人無千日好 花無百日紅

扮豬食老虎 好波

2軍88了

DICK點解會輸嫁

win左又點 冇happy過  只係冇咁7而已
真係..有心既隊友 如果見到呢個post留言 請明白我感受
就算唔齊人 都補人團 練好實力~  
G豬c高等01ser都好 有陣時都會出現d正常實力人(又要玩咪d新手ser 我都無言了)
8強講真 不嬲都認為我地實力可以做到 只係有冇可能進步到4強而已
依家睇黎...算了!!~

引用:
原帖由 Sbc_End 於 2009-12-6 16:03 發表
win左又點 冇happy過  只係冇咁7而已
真係..有心既隊友 如果見到呢個post留言 請明白我感受
就算唔齊人 都補人團 練好實力~  
G豬c高等01ser都好 有陣時都會出現d正常實力人(又要玩咪d新手ser 我都無言了)
8強講真  ...
Wa ''   2風  真心表白'

..........................................

missu(最辛苦係你-.- 你既努力 我都唔想白費)
21      xXx     happy兄  仲有我.......加油啦!!~

2風都要加油
可靠的隊友呢

發新話題