發新話題

比賽: 扮豬食老虎 vs CoOL強暴NiF

[Close]
如冇意外 應該就星期六開打吧!!~
下午 1點至6點 呢段時間打比賽 OK?
如果唔夠時間 又有機會第3場就夜晚 9點開波 OK?

加油
8強!!!!!
第4介好快又有一團出名啦

敗點華

聽日打 o唔ok?!!"€€€€

後日要睇波-0-東亞.

回復 6# 的帖子

打大和 咁快肯定入4強=口=?

有條友返工 星期6先放假sor so想約星期6..

大家加油加油

抽中1不過有實力ma~ haha

星期6唔得閒-.-..''一係金晚打 一係約星期日晚

最好咁晚打

睇黎麻煩了.. 有條友返全職 星期六先放假
佢依家返緊  佢放工=11點 我再試下通知,,,-,-  慘了 唉
佢全部日子都要夜晚11點後 星期6=全日ok

引用:
原帖由 Sbc_End 於 2009-12-11 18:45 發表
睇黎麻煩了.. 有條友返全職 星期六先放假
佢依家返緊  佢放工=11點 我再試下通知,,,-,-  慘了 唉
佢全部日子都要夜晚11點後 星期6=全日ok
=.=我地星期6唔得 shit@@"

我再認真講多次
有條87要返工 返全日 放夜晚10點 11點先到網吧!!~
但佢星期六放假=全日得 請問你地 就唔就到 任何一個時間出黎? 打左1場都好!!~
星期5 星期日 佢1定要11點後

借問聲-.- 星期六 就到一個時間出黎嗎? 打左1場都好!!~
其他時間=大家煩-,- 只會有排拖...

我地有個唔可以夜訓,11點無可能,咁可唔可以早上打呢?你放工放11點咁應該都返好早拉我諗...我地星期六有人要出去...如果星期日早上咁得唔得呢?

CooL~NiC

酷團~

星期6夜晚8點30-9點 你地打唔打得 /星期日早上 ~

發新話題