發新話題

近期看到超強的一個L4D2 歐洲玩家:S

[Close]
見到咁多[[高手]] 品評十足..不如D[[高手]自己拍返段片黎睇下啦...

但真係唔多想睇全段都係hunter高撲既影片了

至少Jengamoose既影片有樣野係香港人拍唔到出黎

[[默契]] 唔係話單單係一齊攻擊咁簡單

得閒留意下 佢地狀態列~ 其他隊友既情況

真係不得了~ 佢唔係選擇hunter下下25

而係單跳 拖下個時間睇等隊友OK就撲落去

佢chager唔一定要撞人落街 唔一定要撞4件

有隻spitter 死左  chager就撞個人 剛剛好係spitter條屍既範圍度

條屍D汁扣血快過 噴出黎既汁 都OK多

結果咪即down囉

仲有好多位 都夾得好靚...

多D花心思去諗下人地得出咁既結果 背後既原因

多D欣賞 諒解別人的深度 態度 量度

少D質疑 批判別人的技術 戰術 ... 咁樣先會有進步
你...

是誰?

D勁人通常有D特別既SETTING
個準星永遠都係咁細

引用:
原帖由 mgchat 於 2010-1-22 15:52 發表
D勁人通常有D特別既SETTING
個準星永遠都係咁細
方便爆hun
同正如 wind咁講
知同會唔會中係兩件事黎 ~_~

只你知左無咁易中only

秒hunter正

引用:
原帖由 22029205 於 2010-1-22 14:23 發表

title of this thread is:
Recently I found a super strong  L4D2 euro player
thx mate

引用:
原帖由 jack07161 於 2010-1-13 20:44 發表
好出奇咩  4條友互相識 起碼溝通到
對面又唔係1 team人 散組出黎 點夠人地黎
不過我佩服佢用散秒hunter- - 我要用連狙
拍過一次呢類玩家
勁準

完全冇得玩......對佢地既話= =

好強=.=
中左bommer膽汁都可以爆死hunter先勁=.=
同埋用tank追入安全室果下笑左
最後..用狙擊槍殺hunter好神

唔否認佢地有經驗有技術
但描準方面
有見過任何用quake engine既遊戲既神人就唔會覺得佢地神

引用:
原帖由 chanht01 於 2010-1-24 00:24 發表
唔否認佢地有經驗有技術
但描準方面
有見過任何用quake engine既遊戲既神人就唔會覺得佢地神
強姐  又冇講到神
但係描準準到 最多只可以比人甘睇姐

一hit shot 死 一槍爆頭

唔通子彈識轉彎先叫神?

喜歡他的HUNTER夠簡單,小花樣.較注重合作。
相信片中人當hunter要玩花巧是絕對冇問題的,但他選擇簡約。

好X勁,用散都爆到hunter頭

佢首歌同爆頭時間咁match既
不過佢地都幾勁

引用:
原帖由 windsang 於 2010-1-24 00:26 發表

強姐  又冇講到神
但係描準準到 最多只可以比人甘睇姐

一hit shot 死 一槍爆頭

唔通子彈識轉彎先叫神?
無計人地要學殺神特工你吹佢唔漲

殺頭特攻=0= :L

發新話題