34 123
發新話題

halo大家好,我新玩的=]

[Close]

halo大家好,我新玩的=]

最近一兩日才買了L4D2 - -(很遲吧)
然後朋友介紹入KDT..點知去到佢地狂罵我..唔知咩事..對KDT好感度完全降低..(已到谷底)
好了
不要說這
最近才申請vLan ac..因我從沒玩過vlan 的game..(正版也沒..)
所以有任何錯誤,請多多包容=]

然而在街場上看到我的話,可打個招呼^_^
不記得說..
我在game中的名字是:
hihi1234

P.S.:取名原因:hihi = 想同大家打招呼=]
       1234 = 唔知打咩,但係唔想個名太短,所以打1234 -_-

重新聲明:KDT的朋友們常說我是老手..可是我近幾天才玩L4D2,而且是我叫朋友去KDT那兒問問的,根本不知道甚麼事..十分無奈,還說我小學雞...唉,佢地先係lor..而家開個新post介紹下自己都有罪

而可能小弟說話有火藥味,但真是無心...如中傷他人,在此原諒

歡迎新人
加油 有咩唔識可以搵我
msn:[email protected]

帥哥咁快手丫..
歡迎你加入我地一齊玩
在下GagFatheR也

有問題就問我…想一齊玩都得,我唔介意新手,有邊個之前唔係新手!
講到入團,入唔入團都無所謂,有fd一齊玩都得!
msn: [email protected]

多謝以上大大關照=]
有空我會立刻加各位的msn

見到你就睇住你....(扮高手= =)

KDT 果班人不嬲都係咁...入CPT好過喇

引用:
原帖由 sapphire4890 於 2010-2-24 18:45 發表

他們有問題的
狂對我講粗口...唔知咩事..
玩L4D2先@@

你地係到唱緊歌仔?

鮑先生...呀唔係,係#hihi123456#

話說你加入果一個MSN,係CPT M群係管理員來,請問#hihi123456#係唔係有意反叛CPT?

引用:
原帖由 sapphire4890 於 2010-2-24 18:45 發表
好一個自言自語(自己隊人同自己隊人講野要起到開post講)
估唔到你地所謂CPT咁多小學雞

對不起
我不是小學
唔通你係?

你以為我姓鮑?
估錯了

這遊戲是我朋友介紹的

引用:
原帖由 #hihi123456# 於 2010-2-23 22:39 發表
最近一兩日才買了L4D2 - -(很遲吧)
然後朋友介紹入KDT..點知去到佢地狂罵我..唔知咩事..對KDT好感度完全降低..(已到谷底)
好了
不要說這
最近才申請vLan ac..因我從沒玩過vlan 的game..(正版也沒..)
所以有任何錯誤, ...
e位會員
由於我地本團隊已證實你是所謂CPT入面的老手
而你而家起vlan開一個新ac同埋起到開一個post扮新手串KDT請問居心何在,有什麼意思?
難道你們的CPT喜歡做這些小學雞的事情?
如果是這樣我們都冇話可說~
只是等待版主del走這個無謂的帖子
請記住
搞事的起源不是我們KDT
如有對我們有什麼不滿請到有關論壇查詢
沒必要在這開新ac搬弄事非
影響這裡的正常運作

引用:
原帖由 Yipppy 於 2010-2-24 20:06 發表

e位會員
由於我地本團隊已證實你是所謂CPT入面的老手
而你而家起vlan開一個新ac同埋起到開一個post扮新手串KDT請問居心何在,有什麼意思?
難道你們的CPT喜歡做這些小學雞的事情?
如果是這樣我們都冇話可說~
只是等待 ...
似符你想起罵戰,我同d手足走團係無做錯
CPT 插件開發隊長

版大,麻煩DELETE POST,謝謝你,這POST不應存在,太多討人引起罵戰的暗示語句

引用:
原帖由 hihi1210 於 2010-2-24 20:08 發表

似符你想起罵戰,我同d手足走團係無做錯
我不是想引起任何罵戰
因此我在這重新聲明
本人沒有存心引起任何罵戰
我希望與此事無關的人請不要插咀
另外閣下走團與本主題冇關
因此不要在這裡討論
多謝合作

34 123
發新話題