發新話題

CS下載、注意事項 - 請先仔細閱讀 (最後更新: 1-9-2011)

[Close]
嘩..tony你等左幾耐?..

引用:
原帖由 借粟一燒._. 於 2010-6-6 23:08 發表
嘩..tony你等左幾耐?..
sor- -又唔小心手慣禁左編輯...

我等左大約一年...

引用:
原帖由 tony987852 於 2010-6-6 17:08 發表
推帖中.................................................................................................................................................................................................. ...
呢個推帖技術都幾勁

引用:
原帖由 ゞsNaKE〃MaN 於 2010-6-8 11:32 發表

呢個推帖技術都幾勁
多謝讚賞!

唔該tony我想問下server.cfg係邊到?唔該

回復 21# 的帖子

幫手回xD
放系cstrike\ 入面\
姐系cstrike\server.cfg 咁樣

記住系hlds打exec server.cfg
再打restart

Sma UTF-8左之後轉唔到呢? /_\

post你個complie.exe既畫面上黎...

引用:
原帖由 tony987852 於 2010-6-5 17:07 發表
近日有大量會員都在發問相似的問題
為此,我在這發一篇教學文
解決你們的問題

------------CS------------
1. 77276
如果發現入場時有這個問題
請刪除你手上的CS,安裝原版v4,再安裝v19更新檔
v19更新檔下載點: 按此
或 ...
唔該哂 我因為個hlds都煩左一排-_- 唔該

help-.-

我想問點解呢我係vlan果度搵唔到我個fd個場-.-仲有我係控制台果度打埋指令同ip都入唔到佢話:
You have been banned from this server'

回復 26# 的帖子

咁可能係因為你個fd佢ban左某人,之後佢重入vLan,你再入vLan,用左ban左果個IP,所以你入唔到

咁點呀/_\幫幫我呀

回復 28# 的帖子

叫你個fd去hlds控制台打 amx_unban 你個IP

我d左個更新檔冇料到

咁你直接dl個更新好既CS

發新話題