22 12
發新話題

比賽: TaCtiC vs |LoSeR|II

[Close]

TaCtiC vs |LoSeR|II

遊戲類型: 信長盃5 首回合淘汰賽

抽籤說明: 由隊長按 ? 號抽數字,數字由 1 至 9 ,抽到數字大者首回合選陣型或開場,
            第二回合互換,第三回合由較快勝出的一隊選擇陣型或開場;同一隊不能同時選陣又開場,除非雙方同意;
            詳細規則請參照 比賽規則

3點開打好冇..?

唔好意思 應該唔得 2點準時好嗎?

神抽....很好的開始     

引用:
原帖由 │LoSeR│龍 於 2010-7-17 10:25 發表
神抽....很好的開始     
*-* 你圍我  你一定不得好死

回復 5# 的帖子

呢個比賽post來架._.
咁都要呃分...我冇圍你 一早就投左降

引用:
原帖由 │LoSeR│龍 於 2010-7-17 10:54 發表
呢個比賽post來架._.
咁都要呃分...我冇圍你 一早就投左降
不..  我加你油 &_&  呵呵 *

喂 對面 我地要場 你們軍 信5比賽區我先開好了

3、如參賽隊伍於限定時間 30分鐘內未能報到, 可選擇放棄作賽(第一局) 或 已報到人數參加
希望貴團能夠在02:30準時出席 交流經驗

3、如參賽隊伍於限定時間 30分鐘內未能報到, 可選擇放棄作賽(第一局) 或 已報到人數參加

咪睇山王 求 =.=.==.

LAG到我           不行

第一場:棄保
保正信
保直
棄果
棄果
保義龍
保松機
棄百地 無田信
棄道三  本多