發新話題

申 請 入 團 [ 更 新 於 18 / 6 / 2012 ]

[Close]
用 戶 名 字 :puo111

申 請 原 因 :因為係vlan到看到話招生加上自己一直都好想入e個團

強 項 :人物TD,絕信,卡亂,守女
年 齡 :13差一年不過都就快生日
上 網 時 段 :星期一
                     星期二
                     星期四
                     星期五
E幾日可能同我呀爸食飯所以唔得但係一般黎講都係一個星期食兩次飯所以有兩日我會係到但因為我唔清楚會幾時因為一時時-.-
星期三:5點-12點(連拉上面果幾日都係)
星期六:通頂
星期日:12點-12點
聯 絡 方 法 :MSN:[email protected]

已聯絡...
等待安排考團試

●PinK_x森美 上

引用:
原帖由 剎那*雷 於 2010-12-10 14:50 發表
用 戶 名 字 :剎那*雷

申 請 原 因 :我想入d有品神團
強 項 :卡戰,td

年 齡 :14
上 網 時 段 :4pm-6pm
聯 絡 方 法 :msn([email protected])
有團隊
再見

申 請 入 團 格 式

用 戶 名 字 :[K].河粉=)

申 請 原 因 : 1.我喜歡合群 .同埋一齊笑"有人陪我狗hea=_="

歲數 : 16

強項.我諗應該係TD.同埋守城=_="

上 網 時 段 :  一到四間唔中出現
                      星期五 : 全日
                      星期六,日 :大多數係到

聯 絡 方 法 : [email protected] 5134xxxx

我可以重開Ac.

已聯絡...
等待安排考團試

●PinK_x森美 上

用 戶 名 字 :偉哥乂
申 請 原 因 : 因為自己一直都想入呢個團
強 項 :我覺得應該系TD or 守城
年 齡 :13(差唔多14咖啦)
上 網 時 段 :星期一到四不定時 星期五 四點半到晚黑十二點 星期六,日 全日
聯 絡 方 法 :[email protected]
我可以重開ac

已通過測試...
團AC : ●PinK_x偉哥

●PinK_x森美 上

用 戶 名 字 : 叛逆§小黑
申 請 原 因 :想識多d人同埋多d人一齊挽  
強 項 :卡戰/td/守城等......
年 齡 :15
上 網 時 段 :放學(有考試就唔得)

已通過測試...
團AC : ●PinK_x小黑

●PinK_x森美 上

用 戶 名 字 :seven1532
申 請 原 因 :想識多d FD
強 項 :TD/卡戰/火影/守城/絕信
上 網 時 段 :放學

已聯絡...
等待安排考團試

●PinK_x森美 上

申 請 入 團 格 式

用 戶 名 字 : YeS_300

申 請 原 因 :吹水,HEA PLAY
強 項 : td,元素,守女, dota

年 齡 :17~18
上 網 時 段 : everyday

msn: [email protected]

聯 絡 方 法 :

已聯絡...
等待安排考團試

●PinK_x森美 上

用 戶 名 字 :紫夜風

申 請 原 因 :想入團多D交流下.糸合一個人挽有少少悶
強 項 :巨魔,絕信

年 齡 :16
上 網 時 段 :4:00PM-1:00 am

已聯絡...
等待安排考團試

●PinK_x森美 上

申 請 入 團 格 式

用 戶 名 字 :chunwong
申 請 原 因 : 1.我比你的名字深深咁吸引住  
                      強 項 : 鬼捉人,狼vs羊, 仲有很多小遊戲     
年 齡 : 15上 網 時 段 : 聯 絡 方 法 : [email protected]

已聯絡...
等待安排考團試

●PinK_x森美 上

申請加入

用 戶 名 字 :香BB

申 請 原 因 :想多d人一起玩
強 項 :絶信..等等

年 齡 :26
上 網 時 段 :晚上6:00~1:00 左右

已聯絡...
等待安排考團試

●PinK_x森美 上

用 戶 名 字 :笨_小鬼

申 請 原 因 :想入你個團好耐..同埋你呢個團好勁>.<
強 項 :對戰地圖

上 網 時 段 :星期一至五 7pm-9pm 星期六,日及公眔假期 全日

聯 絡 方 法 : msn: [email protected]

已聯絡...
等待安排考團試

●PinK_x森美 上

我好想入團架

用 戶 名 字 :★小雪兒★

申 請 原 因 :因為想入
強 項 :守城

上 網 時 段 :放學就上 放假全日上

聯 絡 方 法 :msn:[email protected]

已通過測試..
團AC : ●PinK_x紫雲
●PinK_x森美 上

用 戶 名 字 :六介

申 請 原 因 :- -唔知...想入就入.
強 項 :除了td 任何圖-_-

年 齡 :18.
上 網 時 段 :any time

聯 絡 方 法 :msn:[email protected]

已聯絡...
等待安排考團試

●PinK_x森美 上

用 戶 名 字 :玩具坦克

申 請 原 因 :想入大團
強 項 :火影

上 網 時 段 :放學後

已聯絡...
等待安排考團試

●PinK_x森美 上

用 戶 名 字 :魔鬼x撤旦
申 請 原 因 :我識多D FD同加強自已既實力
強 項 :絕信 守城 卡戰...綜合(就係正信唔得)
上 網 時 段 :放學就上(5:00-8:30) 星期六日可以全日

已聯絡...
等待安排考團試

●PinK_x森美 上

發新話題