發新話題

(2.1.3.5/2.1.4.6) [Coop/Sur] 法頓伺服器RPG Coop01

[Close]

(2.1.3.5/2.1.4.6) [Coop/Sur] 法頓伺服器RPG Coop01

引用:
法頓:本伺服器充滿變態成份,慎入!
引用:
法頓伺服器非官方地圖整合包 (2016/9/25)
Google 下載點
MEGA下載
引用:
ADMIN名單:
FlaTTen
法頓
*******以上2者都是本人*******
引用:
伺服器特色:
0. 變態, 虐待性質
1. 自創技能/職業, 強化職業, 為求達到職業平衡
2. 自行修正URPG大部分存在的bug
3. 備份玩家資料
4. 入黎玩就會知
引用:
玩家守則 / 注意事項:
1. 請好好保管自己的個人密碼等資料, 管理員不會向玩家詢問密碼
2. 玩家要有心理準備伺服器會無故崩潰
3. 建議玩家將遊戲內的顯示設定調整至最佳化效能
4. 請保持良好的(被虐)玩樂心態[施虐者乃被虐者也]
5. 請注意言行
6. 請不要惡意針對其他玩家
7. 首次進入伺服器的玩家, 可以透過設定密碼儲存資料
8. 設定過密碼的玩家, 必須輸入密碼才能儲存資料
9. 如玩家發現自己的資料不見了, 請加入Facebook群組: https://www.facebook.com/groups/flattenrpgserver
並參考https://sites.google.com/site/flattenrpgserver/faq#4
10. 每個職業都會有機會改強/改弱
11. 請有品多一點
引用:
伺服器主要插件:
1. United RPG (V 2.4.5 SQL)

額外插件:
1. 防電錯
2. 雙重補給
3. 武器解鎖
4. BOOMER 爆炸損傷
5. SMOKER 毒霧損傷
6. 廣告系統
7. 等等....
引用:
伺服器設定:
1. 倖存者可在倒下時爬行/按E自救
2. 加快補血/救起/復活的速度
3. 強化特感數值
4. 火焰不會對倖存者造成傷害 (除8v8模式)
5. 經驗/金錢 (大約) 比預設的還多
6. ROBOT電量為2.5分鐘
7. 彩卷作抽裝備之用, 日後會增加更多
8. 技能數值及MP消耗重新設定
9. 基礎為1隻TANK
引用:
已知BUG: (請積極回報!!)
1. 對抗彈出大廳問題 (未找出原因)
2. 無故的srcds crash
(原因1: 本人電腦太廢) (所以不能開更多位)
(原因2: 在同一張地圖遊玩太久, 導致物件過多, 類似!build太多東西的問題)
3. TANK不正常/血量多於最大值 (未找出原因)
4. 不死WITCH (L4D2內部BUG, 暫無解決方法)
5. 無故變成0轉0Lv (是lag機導致, 請參考: https://sites.google.com/site/flattenrpgserver/faq#4)
6. 不死倖存者玩家 (此BUG代表RPG插件很可能有BUG出現才有這個BUG)
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
法頓伺服器已經設立Facebook群組:
http://www.facebook.com/groups/flattenrpgserver/

請問2次轉生係唔係無用?
咁可唔可以比返我轉生前d lv我
我2轉左之後就8xlv
Fai 290 ~ 310

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 2# 的帖子

你好 Fai,

雖然轉生2次在現階段並沒有用,
但不代表日後沒有用, 要視乎插件作者.

我不能回潮到你轉生第2次前的DATA (303LV, 轉生1次, 2010/12/14 03:56:01)
至於能否升回303LV, 這涉及玩家之間的利益,
現將你當成受害人, 我可回報40LV作補償

現在會在伺服器內添加提醒字句,
以後同樣情況將不再作補償.

哈哈~來推一推先~
我係 C手乂W

引用:
原帖由 ~煙嵐客〃 於 2010-12-14 14:24 發表
你好 Fai,

雖然轉生2次在現階段並沒有用,
但不代表日後沒有用, 要視乎插件作者.

我不能回潮到你轉生第2次前的DATA (303LV, 轉生1次, 2010/12/14 03:56:01)
至於能否升回303LV, 這涉及玩家之間的利益,
現將你當成受 ...
插件作者 1月先on番l4d2

引用:
原帖由 Hero0o0 於 2010-12-15 21:46 發表
哈哈~來推一推先~
我係 C手乂W
歡迎喔@@
引用:
原帖由 lostinblue 於 2010-12-15 21:47 發表
插件作者 1月先on番l4d2
O.. sosad 唯有等下啦~.~

[10/12/17 16:57]
更新RPG插件 (beta5)

你好 Fai,近日係你個SER
發現了一位小學  雞
個名大約係 kikiki.....
話自己200lv好勁
不停用法師嘅火球術轟炸你個SER
令你個ser好lag, 有d仲彈game
令部分玩家十分不滿
希望Fai 你可以跟進一下
我game名係dedric,我成日玩你個SER嫁

引用:
原帖由 dedric1995 於 2010-12-17 23:10 發表
你好 Fai,近日係你個SER
發現了一位小學  雞
個名大約係 kikiki.....
話自己200lv好勁
不停用法師嘅火球術轟炸你個SER
令你個ser好lag, 有d仲彈game
令部分玩家十分不滿
希望Fai 你可以跟進一下:lovel ...
我唔係Fai= =
不過算啦= =
對於這事件我會跟進

其實係個ser變態到彈game

回復 1# 的帖子

其實你個SER幾好的,加油,大家一陣SM,開心玩個遊戲,開心最緊要

引用:
原帖由 takben999 於 2010-12-18 22:02 發表
其實你個SER幾好的,加油,大家一陣SM,開心玩個遊戲,開心最緊要
Thx a lot :]

多謝你既提醒 :]
個SER會繼續改善落去 :]

對於火球事件暫時應該無問題了
大家盡情用啦^^

如玩家在12月18日或之前進入伺服器,
麻煩請自行洗點, 因為升級獲得的屬性點有提高

1-4 同一帖子,同一位會員不得在不符合1-16或抵觸1-3情況下,於四小時內連續回覆兩次,而兩次間未有其他會員回覆。初犯處分 - 威望-5
filter:請勿連貼,多謝合作,如再犯扣分

可唔可以整到Tank無咁震
d Tank震到我痴線= =
可唔可以加個降落傘= =
Tank打到人勁高 落返來一係死一係倒地
同埋如果同時有3~5隻Tank死 d落石搞到個Ser勁lag= =
呢家人類d技咁勁 會唔會整到特感好廢..
仲有法師冰技 d人有時狂用 冰住左我地
點解電擊器有bug既- -無記錯 以前無事架wo

引用:
原帖由 lovesikfai 於 2010-12-19 15:39 發表
可唔可以整到Tank無咁震
d Tank震到我痴線= =
同意~

發新話題