發新話題

(2.1.3.5/2.1.4.6) [Coop/Sur] 法頓伺服器RPG Coop01

[Close]
引用:
原帖由 lovesikfai 於 2010-12-19 15:39 發表
可唔可以整到Tank無咁震
d Tank震到我痴線= =
可唔可以加個降落傘= =
Tank打到人勁高 落返來一係死一係倒地
同埋如果同時有3~5隻Tank死 d落石搞到個Ser勁lag= =
呢家人類d技咁勁 會唔會整到特感好廢..
仲有法師冰技  ...
您好,

對於Tank既地震, 已將震幅調低.

對於Tank既神力, 本人還未找出原因,
相信係BOOMER大巴掌所覆蓋檔案造成的問題,
正尋求解決問題.

至於降落傘的建議, 我會考慮的, 多謝您的寶貴意見.

至於落石問題, 我可減少落石數量, 但傷害會增加,
或者另作別論.

對於角色技能, 強弱平衡需一段長時間測試,
一方面要顧及新玩家, 另一方面要有一定強度,
請玩家耐心忍耐,
況且, 插件的更新, 我會以原本的作參考再修改以形合SERVER形式

冰球術的濫用已將其範圍縮細

電擊器的bug, 我會留意一下的

伺服器已更新至2.0.5.4
ADMIN名由 FlaTTen 改為 法頓

原本想用中文名的玩家,
如果使用中文名登入, 會重新開始, 但不影響原本的英文名紀錄

本人亦不會幫玩家轉移等級,
本人亦會重新玩過!!

偉星砲好似打唔到特感
d Tank仲係好震
唔知點解呢家轉關次次都要打PW
同埋Tank變身會閃一閃白色畫面 停左呢部份得唔得
玩戰役閃到我好似中左閃光彈 @@

仲有岩岩發現工程師 +快射速 有某d槍係完全無加快 d散彈槍- -好似無加快過 單散最明顯...

仲有唔知係唔係生物技近戰加快過快...= =個鑊用左加快之後打唔到人  間中得1~2下打到
要一下一下按先打到

引用:
原帖由 lovesikfai 於 2010-12-21 18:11 發表
偉星砲好似打唔到特感
d Tank仲係好震
唔知點解呢家轉關次次都要打PW
同埋Tank變身會閃一閃白色畫面 停左呢部份得唔得
玩戰役閃到我好似中左閃光彈 @@

仲有岩岩發現工程師 +快射速 有某d槍係完全無 ...
您好,

衛星炮問題我會研究, 多謝回報

TANK好震.. 你是否用近戰打TANK? / TANK旁邊有很多倒下的倖存者?
如是, 乃正常情況

關關都要打PW, 呢個問題係更新左2054後所發現的,
如果唔想咁煩, 可以在left4dead2\cfg\autoexec.cfg(沒有的話請自行創建)
輸入 setinfo "unitedrpg" "密碼" 引號是必需的

TANK變身白畫面消除我會考慮, 多謝建議

工程師射速是因為今日有人連發榴彈砲, 導致部分人彈GAME, 故大幅調低幅度
但日後會再修改

生物近戰技過快, ...請等待我測試= =

幫你推一推.順便想問下.會唔會有確實既時間表可以知你幾時開場?

您好,

開SER時間不定~
(其實係因為我係大訓豬XD)

浪費了您的寶貴時間, 深感抱歉

FIXED:

新人進入遊戲要求輸入不知道的密碼及不能設置密碼問題
感染者名單顯示狀態錯誤

更新了一項8V8的
平衡性改革

近排有關RPG更新至2.4.5 SQL版,
所發現的是,
有部分玩家會無故遺失角色等級,
強制由0LV 0轉開始,

如發現您的帳戶有此情況,
請通知管理員(FlaTTen,法頓,Ar*Lun)或在M群告知,
回報時請附上您的大名, 不需要密碼
本人一定會歸還等級及轉生次數,
但屬性點及技能便請閣下洗點重點

不過至於金錢及彩卷等等, 恐怕不能回潮
金錢將會重設於一千萬, 沒有任何彩卷,
不便之處, 敬請原諒.

場主開場啦

引用:
原帖由 08007277A 於 2011-1-6 21:17 發表
場主開場啦
有開= =
多謝支持

hihi~我係kitmo......新人多多指教
近戰武器距離加長~~點用架~?
仲有...!rpg
          !jointeam2.......仲有d咩架~?

引用:
原帖由 kitmo146 於 2011-1-8 12:23 發表
hihi~我係kitmo......新人多多指教
近戰武器距離加長~~點用架~?
仲有...!rpg
          !jointeam2.......仲有d咩架~?
歡迎喔 :]

近戰武器距離加長, 這是伺服器參數設定, 不需發動使用

你還想問有甚麼指令嗎?
玩家常用指令:
!rpg  -  開啟RPG選單
!jointeam1  -  轉為旁觀者
!jointeam2  -  轉為倖存者
!jointeam3  -  轉為特感
/pw 密碼  -  設定/輸入密碼
/pw 密碼 新密碼  -  改密碼

大概有這些指令

我既LV 無左AR !!