發新話題

(2.1.3.5/2.1.4.6) [Coop/Sur] 法頓伺服器RPG Coop01

[Close]
忍者的會心一擊要修改,因為沒有效果(打ank 沒有攻擊力x2)

re樓上忍者會心技

我玩戈陣有啵...爆一下一萬幾啵:p

引用:
原帖由 WOWO~ 於 2011-1-23 05:32 發表
個ser成日俾人用火球整到crash
冰彈要cd電高耗魔低傷害迫住用火球唔可以怪d火球整到crash

還我火球 還我火球 還我火球 還我火球:Q 還我火球:Q 還我火球:Q
還我火球:Q 還我火球:Q 還我火球:Q 還我火球:Q 還我火球:Q 還我火球:Q

盲人的抗義

引用:
原帖由 燊儿。 於 2011-1-24 16:44 發表
re樓上忍者會心技

我玩戈陣有啵...爆一下一萬幾啵:p
請問:
要加多少力量,才不會15xx 一下?(除了綠色tank)
要加多少力量,才會1xxxx 一下?[連會心技](除了綠色tank)

我叫 KinG KonG   岩岩玩玩下個ser 中斷左
由10轉 200~240lv 左變番 0lv 未轉職

KinG KonG 10轉 心靈or 忍者 240lv 左右
煩請跟進

引用:
原帖由 talespinhk 於 2011-1-25 11:09 發表

請問:
要加多少力量,才不會15xx 一下?(除了綠色tank)
要加多少力量,才會1xxxx 一下?[連會心技](除了綠色tank)
幾難答.. 請玩家自行測試
引用:
原帖由 燊儿。 於 2011-1-25 23:54 發表
我叫 KinG KonG   岩岩玩玩下個ser 中斷左
由10轉 200~240lv 左變番 0lv 未轉職

KinG KonG 10轉 心靈or 忍者 240lv 左右
煩請跟進
已處理

SER版本已更新到2.0.5.7

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

個ser off左?
頭先玩玩下彈左

我想講你個ser好___
做屍的時候唔知咩事成日扣hp
跟住d人狂召出果d wicth
我入去唔夠30 sec就比果d wicth殺左

回復 57# 的帖子

法頓:本伺服器充滿變態成份,慎入!
1.做屍果時成日扣hp好可能係有魔法師用連鎖閃電術..
2.狂召wicth好正常,我一招電磁炮都秒殺到
3.30秒都唔夠就比witch殺左..好正常.我新手岩岩入果時 比hunter捉左10秒都唔夠就釘左..習慣下就得.
Team Fortress 2 : 咖啡仔

引用:
原帖由 小殤×ㄦ 於 2011-2-8 14:09 發表
法頓:本伺服器充滿變態成份,慎入!
1.做屍果時成日扣hp好可能係有魔法師用連鎖閃電術..
2.狂召wicth好正常,我一招電磁炮都秒殺到
3.30秒都唔夠就比witch殺左..好正常.我新手岩岩入果時 比hunter捉左10秒都唔夠就釘左..習 ...
狂召wicth好正常
好,當我習慣左e樣野(雖然d人狂召wicth正到我勁lag)<---召wicth的人請無視<<<講反話,姐係唔好狂召wicth
你入邊果d人好似唔係好正常.....
冇事我就比人冰凍15秒...........

= =
我想請問"你入邊果d人好似唔係好正常....."是甚麼意思= =

回復 59# 的帖子

多witch令你lag係你部機既問題- -關server咩事...
你比人冰左15秒係有魔法師冰我地而已..
仲有...RPG server有邊D高lv既人係正常...好似寫實Coop咁?
係千幾敏都跑Online嫁啦- -
Team Fortress 2 : 咖啡仔

關跑onlien x事?你比人冰左15秒係有魔法師冰我地而已..
最好笑的就係解元凍右比人凍結......
唔洗玩.......

發新話題