發新話題

(2.1.3.5/2.1.4.6) [Coop/Sur] 法頓伺服器RPG Coop01

[Close]
引用:
原帖由 tttt3210 於 2011-2-9 08:33 發表
關跑onlien x事?你比人冰左15秒係有魔法師冰我地而已..
最好笑的就係解元凍右比人凍結......
唔洗玩.......
係online- - L4D講跑Online = 死沖爛沖,乜都唔理沖到終點..跟住入去閂門..
呢樣野就係果個魔法師人品同佢on_既問題 不過睇情況- - 如果無啦啦系路中間冰左你"搞到你死左"咁你咪禁y跟住打字插佢兩樣囉..如果系最尾安全室 佢冰完再冰就唔洗理 因為都可以過到關- -
Team Fortress 2 : 咖啡仔

引用:
原帖由 ~煙嵐客〃 於 2011-2-8 20:11 發表
= =
我想請問"你入邊果d人好似唔係好正常....."是甚麼意思= =
一般人看明,我講得白D了
個SER入邊果D人唔正常,可能係從不正常人類研究中心出來的

引用:
原帖由 tttt3210 於 2011-2-9 16:03 發表

解釋模糊.
未能解釋"不正常"的定義

引用:
原帖由 ~煙嵐客〃 於 2011-2-9 20:51 發表

解釋模糊.
未能解釋"不正常"的定義
不正常人類研究中心<<你知唔知點解?唔知可以自殺XDD

引用:
原帖由 tttt3210 於 2011-2-9 16:03 發表

請你說清楚一點,(個SER入邊果D人唔正常,可能係從不正常人類研究中心出來的)

[[個d]]是指全部人還是某些人*-)?

如果你說是全部人,請不要一支竹竿打一船人。
某些人亂用冰球冰人是[他/她]人品問題。

[[可能係從不正常人類研究中心出來的]]
請你尊重別人不要亂說。

引用:
原帖由 tttt3210 於 2011-2-11 10:17 發表

不正常人類研究中心
不正常有多種定義,
請指明.

如果你認為不正常只有一種定義的話,
就是你膚淺了

PS: 你唔鐘意玩唔緊要, 唔好玩囉, 無人迫你玩, 但係你唔可以侮辱其他玩家
PS2: 當然, 你唔鐘意回我咪唔好回囉, 無人迫你回帖

引用:
原帖由 tttt3210 於 11/2/2011 10:17 發表

不正常人類研究中心
你好似話緊個Ser所有人啵  
下次呢諗清楚D野先好講出黎喇  
我做心靈係咁9人 叫唔正常嗎
我電人=不正常嗎
我玩對抗 轉過去低lv果邊=不正常嗎
忠言逆耳牙 還望您不要見諒牙
比cp02嚇親的lun

引用:
原帖由 carss 於 2011-2-11 13:21 發表

請你說清楚一點,(個SER入邊果D人唔正常,可能係從不正常人類研究中心出來的)

[[個d]]是指全部人還是某些人*-)?

如果你說是全部人,請不要一支竹竿打一船人。
某些人亂用冰球冰人是[他/她]人品問題。

[[可能係從 ...
1.我冇話冰彈玩野的事
2.我冇話全部,我只係話果d姐
引用:
原帖由 ~煙嵐客〃 於 2011-2-11 14:57 發表

不正常有多種定義,
請指明.

如果你認為不正常只有一種定義的話,
就是你膚淺了

PS: 你唔鐘意玩唔緊要, 唔好玩囉, 無人迫你玩, 但係你唔可以侮辱其他玩家
PS2: 當然, 你唔鐘意回我咪唔好回囉, 無人迫你回帖 ...
膚淺?哈,話人膚淺果d人自己就無知,ps2:冇人要你回我的,你右回我...
引用:
原帖由 alienenllon 於 2011-2-11 15:54 發表
下次呢諗清楚D野先好講出黎喇  
我做心靈係咁9人 叫唔正常嗎
我電人=不正常嗎
我玩對抗 轉過去低lv果邊=不正常嗎
忠言逆耳牙 還望您不要見諒牙 ...
小心,你個口講的果d野
1.我冇話電人=不正常
仲有殺屍,玩rpg唔正常的
唔好玩
你看番我之前果d回覆你仙講....
我冇話所有人唔正常
我話果d玩野的人才唔正常
忠言逆耳牙 還望您不要見諒牙 ...
我唔會見諒,我仲想請你食c

引用:
原帖由 tttt3210 於 2011-2-12 02:52 發表

1.我冇話冰彈玩野的事
2.我冇話全部,我只係話果d姐

膚淺?哈,話人膚淺果d人自己就無知,ps2:冇人要你回我的,你右回我...

小心,你個口講的果d野
1.我冇話電人=不正常
仲有殺屍,玩rpg唔正常的
唔好玩
你好似話緊個Ser ...
講咁多都仲未解釋到你既"不正常"定義
引用:

好心你啦, 唔係指全部人又用"果D人", 咁果D人係邊個,
你呢到咪講我個SER既全部人囉

你想捉字蝨? 話人無知? 你呢?

回復 70# 的帖子

我咁有禮貌 都要比人串囉 吹到丫
仲要叫我食屎tim
我為你好炸 出到去咁ge態度 我驚你好難同人相處炸
一片好心 竟得如此下場

你看番我之前果d回覆你仙講....
就係你之前ge回覆誤導人
比cp02嚇親的lun

^^
我請你食c係回你e個vv
                       還望您不要見諒牙 ...

引用:
原帖由 tttt3210 於 2011-2-12 21:12 發表
^^
我請你食c係回你e個vv
                       還望您不要見諒牙 ...
好心你啦, 唔係指全部人又用"果D人", 咁果D人係邊個,
你呢到咪講我個SER既全部人囉

你想捉字蝨? 話人無知? 你呢?
   我打到手軟@@
我冇話你個ser全部人有問題,我講左的
字蝨?我不如去捉頭蝨好過.........
要唔要送歌比你?

一看就知道不好玩
沒創意

同佢諗法唔一樣= 唔正常
大家明白未@_@?

冇需要改變人地既諗法, 因為... 冇可能

引用:
原帖由 kkman188 於 2011-2-12 21:57 發表
一看就知道不好玩
沒創意
咁小朋友你玩過未 ?
你有見人人地D RPG有轉生技? 有忍者職? 咁都叫冇創意? 咁點先算有?
Team Fortress 2 : 咖啡仔

發新話題