發新話題

(2.1.3.5/2.1.4.6) [Coop/Sur] 法頓伺服器RPG Coop01

[Close]
引用:
原帖由 小殤×ㄦ 於 2011-2-12 23:04 發表

咁小朋友你玩過未 ?
你有見人人地D RPG有轉生技? 有忍者職? 咁都叫冇創意? 咁點先算有?
我自問創意唔夠..
我做既野只是少少既發揮,
仲未夠的 =]

回復 72# 的帖子

注意字眼

引用:
原帖由 ~煙嵐客〃 於 2011-2-12 23:26 發表

我自問創意唔夠..
我做既野只是少少既發揮,
仲未夠的 =]
其實都算好好  只係如果你覺得自己創意唔夠可以接納下我地意見 因為我地低lv可以感受到你server所差既野
Team Fortress 2 : 咖啡仔

其實法頓已經做得好好架喇
接納人地ge意見而作出修改
無理由因個別玩家的行為
而受到打壓

字蝨?我不如去捉頭蝨好過.........
要唔要送歌比你?------你講ge野都完全冇point

為你好姐 何罪之有 咁都要食C 出到社會辨事 朋友為你好 就叫佢 食喇 女朋友為你好 食喇 家人為你好 食喇 這樣的人 只會成為社會ge拖累 像你這樣的人 出到街 我驚你會受到傷害 你唔怕 我都無話可說
比cp02嚇親的lun

hi.....我係醉生夢死
我第一次轉生後
全部清0..連錢都無埋..而且轉唔到魔法師<已經配左點>
果時大約1轉10LV
可唔可以幫下我

引用:
原帖由 kiu78956 於 2011-2-17 22:04 發表
hi.....我係醉生夢死
我第一次轉生後
全部清0..連錢都無埋..而且轉唔到魔法師
果時大約1轉10LV
可唔可以幫下我
你並唔係失去資料,
而係你唔記得輸入密碼,
如果你真係唔記得原本個密碼, 你可以ADD M群搵我

基本上, 無故失去資料已經fixed,
如玩家從正確,安全,建議既方法離開遊戲便不會失去資料
[正確]即esc->離開遊戲;
[不安全] ALT+F4
[建議]
防止自己忘記輸入密碼,
你可在autoexec.cfg內加入
setinfo "unitedrpg" "你的密碼" (註:引號是必要的)

請問可唔可以係個帖到加上開埸時間???
方便一下知道幾時可以玩

引用:
原帖由 BBLen1357 於 2011-2-23 19:33 發表
請問可唔可以係個帖到加上開埸時間???
方便一下知道幾時可以玩
你有冇加M群?? [email protected]
加左之後, 你一話想玩即開XD (當然我要有ON先得= =)

法有問題
我係bob
你星期一-5唔開  時時都唔係到搞到....

引用:
原帖由 s215500 於 2011-2-28 21:06 發表
法有問題
我係bob
你星期一-5唔開  時時都唔係到搞到....
sorry, 我星期一至五通常都比較忙,
特別係星期一..
不過, 我應承大家我一有空一定開比大家,
就好似宜家咁, 岩岩做完野即開= =

開始編寫第2個新職業 =]
預計星期日完成

而下一個職業預計再下星期才能開始

你幾時開始幫我做青蛙

引用:
原帖由 s215500 於 2011-3-4 23:05 發表
你幾時開始幫我做青蛙
預計...
無限期閣置..

等下喇 我要公主@_@ 話時話王子招技好型
比cp02嚇親的lun

引用:
原帖由 alienenllon 於 2011-3-4 23:09 發表
等下喇 我要公主@_@ 話時話王子招技好型
我都期待緊公主,
我諗到好正XD

王子技緊係型D XDD

發新話題