發新話題

[2.1.2.1]1028 ser [Coop02]

[Close]
點解我用反傷打紅tank,紅tank死0左...不過我無經驗囉....

引用:
原帖由 ming0222 於 2011-5-2 07:54 發表
點解我用反傷打紅tank,紅tank死0左...不過我無經驗囉....
最後殺tank既一擊, 唔計落經驗度.
編輯後:
最後一hit已更改為5000經

Zombie Genocide
Escape from Malabar
以上兩個地圖為底分之作.......
簡單過頭,有需要可以刪除

"烏時"人如其名;烏雲密布之時,見烏時如見瘟神也

昨天玩火星場,
我們射完拉登不久,
就傳出他的死訊.
莫非............

拉登是火星人?

係唔係長期玩非官方圖架?

場主, 有沒有方法令觀戰者變為玩家, 例如!joingame / !addbot之類的指令?
例如魔介守城未必可以自動addbot, 由於無法手動addbot, 好多人會成為觀戰者而沒法參戰.
詳情可問問烏時.

編輯後:
似乎是地圖問題. 當我沒說過吧.

場主 我強烈要求 所有玩家tk訓自己友要扣經
我睇左同玩左幾場d 200幾lv腦殘開衛星炮又唔係打tank 見到d低耐呀/低lv既人一中左就訓低

引用:
原帖由 wind9367 於 2011-5-14 12:00 發表
場主 我強烈要求 所有玩家tk訓自己友要扣經
我睇左同玩左幾場d 200幾lv腦殘開衛星炮又唔係打tank 見到d低耐呀/低lv既人一中左就訓低
衛星炮易打中人就緊ga la
我覺得你有D針對工程lor
照你甘講不如改左招技丫
----------------------------------
其實我覺得衛星炮kill左人-10m exp+ -3m$ 己經有D 5公平
因為其他job 好少kill到人

地圖下載唔到..

"檔案 不存在伺服器或已保密。 "

場主, 今日夜晚9點10-20分左右, 隻TANK BUG 左,
死極都死唔去, 重覆著就死倒下的姿勢, 行近隻tank仲會好震,
你睇下洗唔洗DEBUG.

回復 24# 的帖子

比多幾日我搞搞先,因為順手睇下有冇新地圖玩同要重新上傳過地圖都要幾多時間下

而且近排個空間都出左D事,可能要轉用ff果D空間..........

"烏時"人如其名;烏雲密布之時,見烏時如見瘟神也

還有一件事, awp重型狙擊好像沒了攻擊力.

編輯後:
更正, 是一入場時沒攻擊力, 第二關就會有....
暫時未知是否所有場都有這種事.

引用:
原帖由 mos9588 於 2011-5-14 12:48 發表

衛星炮易打中人就緊ga la
我覺得你有D針對工程lor
照你甘講不如改左招技丫
----------------------------------
其實我覺得衛星炮kill左人-10m exp+ -3m$ 己經有D 5公平
因為其他job 好少kill到人 ...
而家班人係無聊就用1下(即係玩野啦 佢玩野誤殺就抵死啦)
我玩果場件件工程無聊就放1下 我中1下=訓低1次=扣1次經 咁都好唔公平姐(知唔知咩叫積少成多呀?)
打少左句:d人知玩家係黑白就會射到佢低過100血再包啦(即係唔果條友又多2次機會訓低完起身又唔洗黑白)
咁工程真正殺得死人個機率都好低下啵(拉起左人就會公告被拉起果個人係咪處於黑白狀態)

引用:
原帖由 wind9367 於 2011-5-15 04:04 發表

個bug好似係殺tank果條友死左/訓低左(可能仲有第2個可能性)
個bug係回血術出現之後既事,
在場人士都認為同回血術有關.
殺tank既人訓唔訓/死唔死似乎無關係.

to wind9367: 不要連post啊, 不然會被admin打入大牢.

Tour of Terror 更新左3.0

有DL圖但係入唔到,因為個ser用緊舊版

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

發新話題