發新話題

[2.1.2.1]1028 ser [Coop02]

[Close]
今日又搵唔到個server= = 已經重裝左成隻L4D2

我用connect 入  連左陣 入唔到之後

彈左句野:" Connection failed after 10 retries  "
console 又有句野:
Bad server address public(connect)
BinkOpen( d:\left 4 dead 2\steamapps\common\left 4 dead 2\left4dead2\media\l4d2_background03.bik )

轉左ip
你打 connect 192.168.73.22:27015

引用:
原帖由 debuger 於 2011-7-30 14:13 發表
轉左ip
你打 connect 192.168.73.22:27015
一陣都係唔得

Bad server address public(connect)
BinkOpen( d:\left 4 dead 2\steamapps\common\left 4 dead 2\left4dead2\media\l4d2_background05.bik )

想玩都冇得玩 唉

岩岩上網搵過 BinkOpen 果到 話係版本唔岩同個SER 但係我已經升左2075

我都係搵唔到1028個ser- -''
成日都search唔到...

引用:
原帖由 loplop333 於 2011-7-30 14:59 發表
我都係搵唔到1028個ser- -''
成日都search唔到...
大膽問一句 會唔會係場主問題 ???
我好想玩呀= =

回復 78# 的帖子

你試下喺console 打 version
有啲咩信息出來
我server入面有其他人玩緊
唔似喺斷線

引用:
原帖由 debuger 於 2011-7-30 16:33 發表
你試下喺console 打 version
有啲咩信息出來
我server入面有其他人玩緊
唔似喺斷線
Version 2.0.7.5 (left4dead2)
Network Version 2.0.4.2
Exe build: 18:46:07 Jul 14 2011 (4632) (550)

真係好想玩 重裝左好多次= =

有咩方法解決呀 好想玩

回復 82# 的帖子

現在還沒頭緒那裡出錯
明天我會嘗試重裝IPvE vLan 2900
及更換LAN線

引用:
原帖由 debuger 於 2011-7-30 17:47 發表
現在還沒頭緒那裡出錯
明天我會嘗試重裝IPvE vLan 2900
及更換LAN線
場主你係咪改左野
宜家又得番喎   我熄GAME再入GAME 都搵得番個場 仲玩到

玩魔介場係咪一定會死SER嫁??

頭先玩左幾分鍾魔戒又再斷線==
依家又搵唔番1028 ==

引用:
原帖由 yayafungdy 於 2011-7-30 18:16 發表
頭先玩左幾分鍾魔戒又再斷線==
依家又搵唔番1028 ==
勁想玩個魔戒場 開始左一陣就死埋SER

長煮搵到解決張圖死SER 方法未呀= =

點解魔戒場會玩唔到 點解魔戒場會玩唔到 點解魔戒場會玩唔到

引用:
原帖由 yayafungdy 於 2011-7-30 18:27 發表
點解魔戒場會玩唔到 點解魔戒場會玩唔到 點解魔戒場會玩唔到
天呀 點解呀  比我玩呀

真係唔明點解玩尼張圖會死:'(

引用:
原帖由 〞紫月 於 2011-7-30 18:17 發表

勁想玩個魔戒場 開始左一陣就死埋SER

長煮搵到解決張圖死SER 方法未呀= =
頭先我諗住放火燒tank,然後發現火燒自己友個bug出現左

引用:
原帖由 yayafungdy 於 2011-7-30 18:31 發表
頭先我諗住放火燒tank,然後發現火燒自己友個bug出現左
又死了 媽呀

轉唔到天空之城火星喎長煮

發新話題