發新話題

[討論] Warcraft III 1.28a/1.29c 完整更新包 [2022-07-09]

[Close]
我更新伍到1.26.我d0wn左舊野之後.佢叫我整安裝路徑.旦糸瀏覽到糸揾伍到我舊魔獸.

更新到war3  vlan 亦重dl過 機都re過 但係開vlan都係出問題:係設置IPvE驅動程式 佢冇TICK 彈左舊野話:尚未通過WINDOWS標誌測試以確認它與WINDOWSXP的相容性
咁點做..

如果我要
係vlan 用1.26a
kyx用1.25b
ggx用1.24e
咁我要點做先可以係3個野到用-,-

岩岩仲以為點解打團冇場.原黎更新左1

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=380897&extra=page%3D1

更新完,有任何問題

可到該帖提問
引用:
原帖由 ゞ.__謙★ 於 2011-4-14 18:17 發表
我更新伍到1.26.我d0wn左舊野之後.佢叫我整安裝路徑.旦糸瀏覽到糸揾伍到我舊魔獸.
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=186797&extra=page%3D1

甘樣講- -
姐系現在玩唔到信長??
‵Cγβer、

dl得慢到哭            
春有百花秋有月,夏有涼風冬有雪
若無閒事掛心頭,便是人間好時節
季節自成一家。

引用:
原帖由 別離-] 於 2011-4-14 15:54 發表
最憎呢段時間= =
有d更左有d冇更
係咁架啦

引用:
原帖由  ゞ微風κ. 於 2011-4-14 18:47 發表
dl得慢到哭            
用雷7 down...5分鐘搞掂左

引用:
原帖由  ゞ微風κ. 於 2011-4-14 18:47 發表
dl得慢到哭            
試下第三個載點

幾快

唉  更新左就係甘lag   玩玩下又lag   

引用:
原帖由 7171 於 2011-4-14 18:50 發表

試下第三個載點

幾快
好快
第1個係幾KB
第3個係幾MB

點解我d fd冇事?