發新話題

絕信自身技速殺強盜之王全集(最終版)

[Close]
其實好少英6lv食唔到強王(就算食唔到 大多數叫人幫暈一暈都即得)
用下腦 吃強王不是難事
不如大家有咩英唔識食強王 講出黎,一齊諗下點食

引用:
原帖由 零式◆俊 於 2011-4-16 17:17 發表
其實好少英6lv食唔到強王(就算食唔到 大多數叫人幫暈一暈都即得)
用下腦 吃強王不是難事
不如大家有咩英唔識食強王 講出黎,一齊諗下點食
先至聲明一點處境係單殺+無裝(我諗仙豆除外掛 )

阿市,林崎,信長,前田利家,神原,德川,長宗,上泉
基本上好多英都要靠暈/兵法/戒刀/魔免
唔用就券左好多英食到.
樓主既情況都係咁..

引用:
原帖由 卍花田錯卍 於 2011-4-16 17:26 發表

先至聲明一點處境係單殺+無裝(我諗仙豆除外掛 )

阿市,林崎,信長,前田利家,神原,德川,長宗,上泉
基本上好多英都要靠暈/兵法/戒刀/魔免
唔用就券左好多英食到.
樓主既情況都係咁.. ...
依家係要實用 我諗6lv出完裝再去殺同埋空裝冇咩分別(因為裝遲早要出)
大家都係想快d食強王姐

引用:
原帖由 零式◆俊 於 2011-4-16 17:31 發表

依家係要實用 我諗6lv出完裝再去殺同埋空裝冇咩分別(因為裝遲早要出)
大家都係想快d食強王姐

咁就同樓主既影片入面既處境有所出入..

你既意思係咪不同人物配合最低成本既裝去食強王?

7水果然勁,用d人地唔識用既英都可以殺到強王,但係睇套野似乎係最上最難殺強王,同埋又話唔出裝?但係出左d基本裝喎 ,總之,支持7水
我是....神

阿市一定食唔到強王

阿市係咁3技就可以食到強王

引用:
原帖由 okt060222 於 2011-4-16 20:13 發表
第一,1-2支暈杖會爆到,起碼插3支
第2,暈左又點,殺到?

引用:
原帖由 萬象。瞳 於 2011-4-16 17:50 發表
7水果然勁,用d人地唔識用既英都可以殺到強王,但係睇套野似乎係最上最難殺強王,同埋又話唔出裝?但係出左d基本裝喎 ,總之,支持7水
認唔認同最上加134技就夠?

引用:
原帖由 卍花田錯卍 於 2011-4-16 17:38 發表

咁就同樓主既影片入面既處境有所出入..

你既意思係咪不同人物配合最低成本既裝去食強王?

強王成2000蚊啵,就算特登買d野去食(就算食完冇用)都抵啦(最主要原因唔好比人食xd,因為6lv+強王我相信9-10lv就有神刀了)

引用:
原帖由 Ev-forever 於 2011-4-16 19:32 發表
阿市一定食唔到強王
係個隻一定食唔到王
最愛海賊王

引用:
原帖由 okt060222 於 2011-4-16 20:13 發表
食到加咩:L
最愛海賊王

哇!!! 好片好正啊,幫推

學到7水一成就好

仲有d可以5洗裝都殺到

發新話題