發新話題

『英雄傳』淺井長政&直江兼續【HD】by:★瘋﹑小癲

[Close]
自推一下.3點開工整明智
努力上200分-3-

??g(d...........................

vLan小學_污染嚴重...已無法補救了....唉..

順帶一提,樓主整片技術加油,我相信你可以做到同distance一樣

P.S  你系咪拎佐Distance條片d音樂-.-

尼個方式真係睇到頭到暈= = 係咁行尼行去 不過都支持
Time Wait For No One

支持  玩得唔錯  開頭特效點整  我都係想改善下整片技術  你用咩整片嫁
最好比埋個網我  THX你呀

拍番d正常小小ok?

講真一句.影片特效.音樂做得好好..
但直江鏡頭中..冇乜單殺既特寫..好多時要毛,百幫手.仲要毛大完比信長開大轉左10幾秒先羊再殺到.....d殺人鏡頭有d瑕疵+普通..
同埋你個新拍攝方法幾正.. 但有d難控制(我都試過..)所以有時d鏡頭你miss左.有d亂..
加油啦~大致幾好... 有難聽既說話就sorry吧..
★唯愛服部

引用:
原帖由 k-lo 於 2011-4-22 16:57 發表
講真一句.影片特效.音樂做得好好..
但直江鏡頭中..冇乜單殺既特寫..好多時要毛,百幫手.仲要毛大完比信長開大轉左10幾秒先羊再殺到.....d殺人鏡頭有d瑕疵+普通..
同埋你個新拍攝方法幾正.. 但有d難控制(我都試過..)所 ...
明白...我會改善..
又新一作 明智. 1小時的作品
努力上200分-3-

回復 83# 的帖子

WA. on msn啦.
有野問你呀.

引用:
原帖由  ★〝儿戲 於 2011-4-22 17:14 發表
WA. on msn啦.
有野問你呀.
ON緊= =WAIT
努力上200分-3-

有無網俾我down呢??
同埋可吾可以俾你msn我.
有d整片上既野可以問下你.

回復 85# 的帖子

唉.好憎你呀.
唔認我機.

引用:
原帖由  ★〝儿戲 於 2011-4-22 17:51 發表
唉.好憎你呀.
唔認我機.
唉. 輸出緊囉.CPU 100% 怎認
輸出完先啦
努力上200分-3-

回復 88# 的帖子

幹.
咁輸出完搵我.

引用:
原帖由  ★〝儿戲 於 2011-4-22 17:53 發表
幹.
咁輸出完搵我.
你將問題ADD我先= =
Wah 叫我打信-_-
努力上200分-3-

發新話題