發新話題

[2.1.2.1]10v10 繁化排行技能購物系統 coop1

[Close]
引用:
原帖由 Lizzie_Roland 於 2011-5-20 01:44 發表
have admin 等於no admin
一到12點打後... d 人就開始見邊邊好就轉晒過去屈新手= =
咁點玩? 連admin都係咁
對上一關見到有個新手見到隊友比char撞都只係識push隻char
而下一個map就轉team唔同佢一隊
咁仲唔係叫屈新 ...
因為個場都算新開,ADMIN因為符號問題仲未整好,而我12點後就唔玩,12點後會有個叫ICE既ADMIN係度,我會同佢講有關事宜

引用:
原帖由 Lizzie_Roland 於 2011-5-20 01:44 發表
have admin 等於no admin
一到12點打後... d 人就開始見邊邊好就轉晒過去屈新手= =
咁點玩? 連admin都係咁
對上一關見到有個新手見到隊友比char撞都只係識push隻char
而下一個map就轉team唔同佢一隊
咁仲唔係叫屈新 ...
我已經解釋左啦..我係唔x想同你一team!
你有錢..係咁買野既玩法..我無權阻你..因為呢個埸係購物埸..
但係..你無權一定要我同你一team牙? 我轉team都係因為你係到~
新唔新手我都唔理囉..起碼最後你地果team都win左啦..
admin只係琴晚未攪掂真係無計.. 你地出唔到tank..
我地有冇送返隻tank俾你地燒牙?你地一出唔到tank就嘈..我地連tank都無出到..
有冇嘈你地牙?話我地屈?我唔夠你係咁買野咁屈啦~

水銀: 支持! 輕輕一推

引用:
原帖由 ICE′冰~ 於 2011-5-20 22:39 發表

我已經解釋左啦..我係唔x想同你一team!
你有錢..係咁買野既玩法..我無權阻你..因為呢個埸係購物埸..
但係..你無權一定要我同你一team牙? 我轉team都係因為你係到~
新唔新手我都唔理囉..起碼最後你地果team都win左 ...
唔通打tank唔洗買boomer汁? 你打個時唔會買野? 我睇下同新手一隊洗吾洗係咁買野- -

引用:
原帖由 Lizzie_Roland 於 2011-5-21 23:55 發表
唔通打tank唔洗買boomer汁? 你打個時唔會買野? 我睇下同新手一隊洗吾洗係咁買野- -
無人 講過話你打tank果陣買唔岩w0.. .係咪諗多左牙!? 果日你係果邊打我個fd都果邊..明明聽到你係男仔..
第2日變女仔.. 唔通我fd有問題>?

引用:
原帖由 ICE′冰~ 於 2011-5-22 01:30 發表

無人 講過話你打tank果陣買唔岩w0.. .係咪諗多左牙!? 果日你係果邊打我個fd都果邊..明明聽到你係男仔..
第2日變女仔.. 唔通我fd有問題>?
咁你中2點講咪點講... 你覺得我係男仔咪男仔= =女仔咪女仔= =

引用:
原帖由 Lizzie_Roland 於 2011-5-22 03:42 發表
咁你中2點講咪點講... 你覺得我係男仔咪男仔= =女仔咪女仔= =
唔係我鐘意架,.. 乜你係男定女有得我簡架咩?
只不過係覺得你有d奇怪姐..玩完之後我fd即刻就同我講啦..
第2日埸主又係你係女仔.. .唔係連問下都唔得牙?
如果你唔想答都ok.. .不過就真係無得我鐘意啦..~

引用:
原帖由 ICE′冰~ 於 2011-5-22 04:27 發表

只不過係覺得你有d奇怪姐..玩完之後我fd即刻就同我講啦..
如果你唔想答都ok.. .不過就真係無得我鐘意啦..~ ...
好勒...停止啦!繼續講落去都無意思,大家平心靜氣溝通溝通,唔希望你地吵完其中一個之後消失,冇必要一定唔係你死就我活既
好似"JOKER"咁,話佢幾句就走左去,我都不知幾煩,唔好再增加我既煩惱勒

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

其實我用咁多時間去搵返晒D插件都係希望可以同返以前9V9朋友玩姐,唔係我都唔玩L4D啦,SER一開始既時候都係好小人玩架,多得JJ你先幫手叫返咁多朋友玩,依家都有成10個老友記經常上線玩啦,伺服器基本上已經完成,你先黎唔玩,我都係好想你玩返囉,就算我講錯D乜都唔好咁介意啦,返來囉!

引用:
原帖由 ICE′冰~ 於 2011-5-22 04:27 發表

如果你唔想答都ok.. .不過就真係無得我鐘意啦..~ ...
其實我係女仔定男人D人知咪得^^
唔洗咁care .. 唔通我係男仔你就另一個樣對我..我係女仔你就另一個樣對我?
場主講我係女仔而你個fd講我係男仔.. 唔通我有變聲器?
有時d野咁汁著做乜?
男仔/女仔有咩關係?
你好似好介意我係男or女既? 唔通............. ???????

引用:
原帖由 long3214 於 2011-5-22 11:15 發表

好勒...停止啦!繼續講落去都無意思,大家平心靜氣溝通溝通,唔希望你地吵完其中一個之後消失,冇必要一定唔係你死就我活既
好似"JOKER"咁,話佢幾句就走左去,我都不知幾煩,唔好再增加我既煩惱勒 ...
我都吾想嘈...
係佢一句話吾想同我一隊就轉過去同識既人一隊...
我覺得好吾fair姐
如果個個都用一句吾想同人一隊而轉隊....
咁咪變返好似識既一隊.,.老手vs新手咁
ice你仲要唔係新玩....
如果係新玩咩都唔知都算
但係....
我都係想講出個日我地個隊d人既心聲
個日你唔係到... 你知吾知我地個隊d人玩到幾冇引
個個爆晒粗話識個d一隊.. 明明哩邊都轉晒過去咁
咁攪法只係會令d人覺得入黎依個ser玩一樣都其他ser都係識既一隊
我咁講唔係想嘈... 我只係講出心聲
你地中2聽就聽.. 唔聽就算

引用:
原帖由 Lizzie_Roland 於 2011-5-22 12:21 發表
我都吾想嘈...
係佢一句話吾想同我一隊就轉過去同識既人一隊...
我覺得好吾fair姐
如果個個都用一句吾想同人一隊而轉隊....
咁咪變返好似識既一隊.,.老手vs新手咁
ice你仲要唔係新玩....
如果係新玩咩都唔知都算
但 ...
唔想嘈就一早唔好係vlan講啦? 咁叫唔想嘈?一d都睇唔出囉...
老手vs新手.. .我真係唔覺得我果邊有幾多老手囉.. .
你果邊一個都老手都無咩?如果你地全部都係新手..
我地會輸..?
你係咁買火封我地後路..係不停買w0?
我都想講下我地個隊d人既心聲囉.. .我地都係爆晒粗話你有錢到咁..
玩毛咩?!不如買支榴彈正接d啦..?
都係啦.. .如果唔係你係到.. .我都係唔會轉隊囉..

我地輸既原因都係因為我地果邊有個s字頭名既新玩家..
佢都係新手黎.. .唔該你唔好講到自己咁偉大..你要睇住班手咁..
聽到你咁講真係想嘔.. . 就算老手我都唔會勁到屈到你啦..?
你買野買到屈到我地w0我真係唔夠你勁..~
最後啦.. .我覺得呢d只係一隻遊戲..唔鐘意可以唔玩?
我唔鐘意有你係到我都可以走姐?我無必要要令自己咁唔開心..?
黎同你一隊? 唔鐘意咪唔好玩..係個vlan嘈又唔係話你型..
如果唔係嘈到我..我係唔會出聲.. .一係就咪係到出聲啦~唔想嘈=_=..攪笑

引用:
原帖由 Lizzie_Roland 於 2011-5-22 12:04 發表
其實我係女仔定男人D人知咪得^^
唔洗咁care .. 唔通我係男仔你就另一個樣對我..我係女仔你就另一個樣對我?
場主講我係女仔而你個fd講我係男仔.. 唔通我有變聲器?
有時d野咁汁著做乜?
男仔/女仔有咩關係?
你好似好介 ...
唔係..~ 你係男定係女..你既玩法都係一樣..只不過係問下.. .
咁我fd咁講..覺得有奇怪就緊係問啦~我都講左囉..
如果你唔鐘意答都唔緊要.. .你又要問我點解咁問..
答左你又話我care.. .想點呢..? 可能你真係有變聲器呢?
你係男女都無所謂啦~我覺得都係一樣姐~

點解冇開ser既? 由尋晚開始ps:我係扯火

琴晚8點幾果陣都開..

發新話題