發新話題

[2.1.2.1]10v10 繁化排行技能購物系統 coop1

[Close]
小圈子了,不想再玩.......

引用:
原帖由 trisa1 於 2011-7-21 13:36 發表
小圈子了,不想再玩.......
請問如何小圈子??請解釋   你指隊伍??我地會為平衡兩隊實力而調隊  有咩咁唔滿意或建議請提出~

Boomer個Friend到此一遊=o=
今日用用下TANK走左SORRY
其實真係無乜小圈子 ADMIN係兩邊都好friendly
係都係大圈子=o=
每次玩兩面D分都差唔多
十卜十卜

回復 78# 的帖子

用碌能笑左我成年
我今日入佢仲笑

9 run 日

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
My Blog anejd.com

Taaannnk!!跑吧!衝吧!: (限M群者參加)
日期時間:7月24日(日) 晚上9時開始
玩法:遊戲模式Taaannnk!!(坦克大戰),全場沒有特感只有無限tank,倖存者只好光速狗衝
獎品:第1個進入安全房的為之勝利可獲遊戲幣5000大洋
注意事項:開場當日有技能,手上只有武士刀及針,而特殊感染者只有tank,而tank由玩家控制(一定有針殺情況發生!),無需理隊友,盡情啪針跑吧!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
經過是次活動後,大家有沒有感受到被隊友棄於一邊的味道哩?
請玩家明白是次大賽只是特別活動,平時遊戲如非出tank請勿狗衝!
曾經有個狗衝之霸於場內多次狗衝,而被本人禁封一時,請引以為鑑!
勿因為一時之快而引黎隊友的痛苦!

預期隨後將會舉辦比賽...盡量利用本伺服器已有特色的插件作為基本,如設定有限的金錢及等級以達至平衡

Taaannnk!!跑吧!衝吧!!!!

大家沖得好快呀~~~
G9G,R.I.P

對唔住
影得不太好
相片解象度:1920 x 1080

好緊張
玩跑Online啦

隻Tank...

等開場

Taaannnk!!跑吧!衝吧!!!!

攝影技術有待改進, 建議使用大光圈
-=食肉獸,Coop01

以往技能英文版,導致新人入場不懂得學技,經努力過後技能系統已完全繁化(部份字眼參考以往!s作品)

另外本場已經更新至2075版本,請大家一起升致同一版本,齊齊體驗新圖飛機場的樂趣吧!

引用:
原帖由 Wa**粗俗文字** 於 2011-8-2 02:31 發表

教區海邊嗰張影到sj 個黑鬼好man
佢係呂布....當然有咁上下形啦  唔係點3tank戰呂布?

現在7V7 繁化排行技能場 已加入舊的官方圖(即L4D圖)

若各玩家有意加入, 請進入以下網址下載
嗜血豐收 Blood Harvest Modified
http://www.l4dmaps.com/mirrors.php?file=5772

死亡喪鐘 Death Toll
http://www.l4dmaps.com/details.php?file=5776
入到去禁Download, 然後揀vpk 下載
最後下載完成後, 並將其解壓縮至 addons folder(位置應該為C:\steamapps\common\left 4 dead 2\left4dead2\addons)
P.S 放入去既係已 解壓縮之檔案(即VPK格式)

為繼續吸引不同玩家興趣
本伺服器亦已對不同非官方之地圖進行測試
日後若然獲選其他地圖 加入伺服器內, 將再進行通告

歡迎各位有興趣既人士加入呀^^, 我叫-=食肉獸XD

7V7 繁化排行技能場 已加入新地圖進行遊戲

為免令各玩家無法入場,
請進入以下網址下載進行更新
25 to life
http://www.l4dmaps.com/details.php?file=4268

入到去禁Download, 然後揀vpk 下載
最後下載完成後, 並將其解壓縮至 addons folder內(位置應該為C:\steamapps\common\left 4 dead 2\left4dead2\addons)
P.S 放入去既係已 解壓縮之檔案(即VPK格式)

在此紀念囝囝 sosad

:lol :lol :lol

發新話題