發新話題

星海 vs |LoSeR|

[Close]
loser d人 去晒外國...
★★★★★★

引用:
原帖由 S!nGG. 於 2011-8-3 04:42 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=4185911&ptid=440526][/url]
江山代有才人出.b版近年本身就出了很多高手.何況對手星海打得很好..另外吾好話忍者.自從6月
中我要重回上班族之後.應該未試過齊人練團了0..0成班晴空狗-.-得我自己路人
至於出吾出忍.在乎重吾重視比賽姐.依家閒閒地 ...
我只是說出我身為觀眾所帶出的失望!
可能是我的期望太大?我覺得不是
我只覺得LoSeR所表現出水準不是如此吧?
就算比賽高手有幾多, 而我所知LoSeR也是高手眾之一(我想沒有人反對吧?)
而不是被敵人打到話悶而想快快GG的團隊...
引用:
原帖由 To-波. 於 2011-8-3 06:37 發表
1軍輸既內幕唔知唔好亂講野

唔通你覺得loser既1軍 連忍者都唔識控??
當然, 我也不過是一位路人一位比賽觀眾..
知道的東西自然也不會太多,
只是期望大失望大
引用:
原帖由 惡魔奶-_- 於 2011-8-4 00:55 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=4191599&ptid=440526][/url]
唔好話比人知我出左3隻 a_a
(唔好睇到信長咁重要
   只係一場game黎   )
說話又唔可以咁說
點解國際球隊會把世界杯賽事睇得咁重要?
不是一場足球遊戲!?

的確係誇大好多黎講, 不過道理不是一樣嗎?

回復 225# 的帖子

發覺你個團輸左都好多借口安慰下自己.笑死人
輸完又話d人成日玩第d game吾練團.講真你地覺得有人想知咩?輸左就打d野出泥曲線話因為冇練先輸咁
輸你就輸拉.輸左就吾重要.懶地硬

回復 228# 的帖子

起碼我地e班同佢地共渡左兩界vlan盃既團隊可以證明左佢地有幾勁

而你地,,從來味見過有咩勁

其實loser會輸都唔出奇…見到星海同nif打個場…nif咁既星級陣容打到有d狼狽…就知星海唔惹少…同埋依隊一軍同上屆拎都亞軍個隊都完全唔同…

引用:
原帖由 [SPY]-Mr.I 於 2011-8-4 01:48 發表
起碼我地e班同佢地共渡左兩界vlan盃既團隊可以證明左佢地有幾勁

而你地,,從來味見過有咩勁
把口咁甜 我唔會摸你頭
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

收嗲啦街童

引用:
原帖由 zxckama 於 2011-8-4 01:31 發表
發覺你個團輸左都好多借口安慰下自己.笑死人
輸完又話d人成日玩第d game吾練團.講真你地覺得有人想知咩?輸左就打d野出泥曲線話因為冇練先輸咁
輸你就輸拉.輸左就吾重要.懶地硬 ...
有時d野
我唔講 你自己諗啦
信長真係咁重要咩
真係要做到咁需要曲線既直口咩?

奶媽 仲諗住你冠軍認番你做契細佬

發新話題