發新話題

省港旗英. vs 鬼知咩

[Close]
引用:
原帖由 推車威 於 2011-7-31 18:33 發表

其實lag唔lag真係冇辦法,我地都re左次轉左人,你地重想點? 特別重賽方面規則列明左只可以提出一次,而你地提出次數竟多達4次,你們好像沒有發現一個最大的問題係你地要強行re,事實上你地係違左規 ...
為何.佢地要re.你地要乖乖就範?

又學到野了
姐係贏左就唔駛出聲
輸左就話自己有體育精神
以後開場交比我就可以了^^
什麼信7 信8
只要開個場=玩晒

成件事 5個字講晒
輸左賴地硬

引用:
原帖由 薯仔系我 於 2011-7-31 18:34 發表

我既重點係.佢地走/彈.點解你吾g佢.直接拎分?而要重新開場?
5打1的情況上的確對敵方毫不公平

引用:
原帖由 薯仔系我 於 2011-7-31 18:29 發表

甘樣佢地犯規.你又跟住佢地做?
問題就係尼到.
佢地走逼你地re.你地可以吾走.可以繼續打.
但結果你地走了.甘樣重好意思上訴?
你可以睇返rp 果場係對面走4個 唔通我地5個打1個 繼續落去? 我地只係想5v5完成賽事 但都要根返規則做人

咁你地真係犯左規 咁犯規就係輸架啦 講咁多做咩

引用:
原帖由 SerEne-heY 於 2011-7-31 18:37 發表
又學到野了
姐係贏左就唔駛出聲
輸左就話自己有體育精神
以後開場交比我就可以了^^
什麼信7 信8
只要開個場=玩晒
你喜歡這樣說.我們沒有權利牽涉你們的.
但是事實上你們的確違規

引用:
原帖由 腦殘丁丁淇 於 2011-7-31 18:36 發表
不是離場的問題.問題是對方已經走了4個.雖然我方深想繼續作賽.但並沒有理由5個打1個吧?
如果繼續作賽.豈不是更不公平嗎?
竟然你地都話re既數次已超出.甘點解吾g佢?
要公平?ok比你公平.
係你要公平先比佢地re.何不算是人情上的重新作賽?
依加你講完公平.(係因為你話公平先比re).
輸鬼埋.之後就要打1大舊野上來上訴?

引用:
原帖由 薯仔系我 於 2011-7-31 18:37 發表

為何.佢地要re.你地要乖乖就範?
我們只是根據vlan信長比賽盃的規則進行比賽而已

得啦
唔駛講咁多
嘈黎做乜=.=

場主=玩晒
你要公平比賽?
個樣就呃到人
要公平比賽 就係雙方都唔lag既情況下比賽
你地頭3次開場 都lag到 +01
姐係咁 你地話5打1唔公平
唔通我地lag住玩好公平?

實力已見
而且 為左贏 真係乜都做得出^_^

引用:
原帖由 薯仔系我 於 2011-7-31 18:39 發表

竟然你地都話re既數次已超出.甘點解吾g佢?
要公平?ok比你公平.
係你要公平先比佢地re.何不算是人情上的重新作賽?
依加你講完公平.(係因為你話公平先比re).
輸鬼埋.之後就要打1大舊野上來上訴? ...
本人認為上述對話太主觀了.以偏蓋全
再加上.我方澄清一點.我們只是針對於事實.並非針對參賽者

雙方也一直在說公平兩字
但什麼是公平??
我方隊員lag + delay 繼續作賽就是公平??
我方彈了一人繼續作賽是公平??
既然雙方都說了想在繼續情況下完成比賽
那不是應該在一個兩方都滿意的情況下作交流??
只在一個優勢在你隊的場地比賽
那我真的輸了

現在一切決定權都是在Vlan 手上
雙方還是耐心等待吧

引用:
原帖由 腦殘丁丁淇 於 2011-7-31 18:40 發表
我們只是根據vlan信長比賽盃的規則進行比賽而已
但你地不是說是要公平?
有得gg你地吾g.走去重新作賽.
甘樣你地都係沒跟vlan信長比賽盃的規則

引用:
原帖由 腦殘丁丁淇 於 2011-7-31 18:42 發表
本人認為上述對話太主觀了.以偏蓋全
再加上.我方澄清一點.我們只是針對於事實.並非針對參賽者
是我以偏蓋全.還是你以偏蓋全.
大家心中有數.

重賽囉- -
反正我義龍4神
隻武田都唔知91未= =

一字記之曰:

發新話題