發新話題

ζ瘋貓ヾ vs ★OnCe」

[Close]
引用:
原帖由 tk.k 於 2011-7-31 17:10 發表

我覺得第一場下路吾應該山王.
如果下路出長宗.我認為會比較好;
另外.多謝你的支持.我們會努力.我們也第一次打比賽.
其實我聽過你的名好耐.好多人都話你好人.
今次真是見識到. ...
好過引- -立花宗一路斬一路爆右扣魔
本來出隻山王係想會戰定期控死件
點知佢-.-....失左好多誤.慘慘 加油呀你地XD
第二場個棄保棄得好令, 個陣出得好好
完全壓倒性唔夠打會戰@@ 有機會友誼交流下

引用:
原帖由 ★°VerysM. 於 2011-7-31 17:17 發表
  出新陣型 吾係問題,  但要視乎情況  對手實力  自己實力以及整隊的實力。   黎緊再努力  要等到下一屆 信7盃吧。 100蚊又變泡沫了   我知道并非錢銀問題  但係今年成隊人付出係信長之上既努力 時間 精力 都給這陣 ...
遊戲只是玩樂.
不必看得重.而且1個團隊.
都是代表著1團人的友誼.

叫左棄權 go動漫節嫁啦 sad /_\

引用:
原帖由 ようた 於 2011-7-31 17:18 發表

好過引- -立花宗一路斬一路爆右扣魔
本來出隻山王係想會戰定期控死件
點知佢-.-....失左好多誤.慘慘 加油呀你地XD
第二場個棄保棄得好令, 個陣出得好好
完全壓倒性唔夠打會戰@@ 有機會友誼交流下 ...
其實我相信山王在團戰界都應該要淹沒.
由於依家勁人多佐.出忍者都相對多.
山王控不到.就好難提起作用.
之前你比人抽水. 我都替你不值呀.!!
希望不要灰心.1個團隊是代表著1團友誼.

引用:
原帖由 ★°VerysM. 於 2011-7-31 17:17 發表
  出新陣型 吾係問題,  但要視乎情況  對手實力  自己實力以及整隊的實力。   黎緊再努力  要等到下一屆 信7盃吧。 100蚊又變泡沫了   我知道并非錢銀問題  但係今年成隊人付出係信長之上既努力 時間 精力 都給這陣 ...
你夠了 我已經見到你第三句都黎 YTC如果你有時間可以望下RP
唔好因為你同瓜私人恩怨 咁評論人地 我相信一個新陣 要有成隊人認同 先會出黎玩
當然會戰同早期威力唔會低過於原陣, 同埋棄保制度大多數
團隊都係創新陣型你可以留意下,如果唔係要棄保制來做咩
你要抽瓜水我唔介意不過唔好評論成團人問題新唔新陣問題
-.-如果要唔新陣就唔會有棄保< 以上你不爽的可以約場友誼
我會出番一模一樣既陣同你交流下

引用:
原帖由 SPERM_M 於 2011-7-31 17:20 發表
叫左棄權 go動漫節嫁啦 sad /_\
haha e個好笑

引用:
原帖由 打公仔 於 2011-7-31 17:24 發表
haha e個好笑
認真-.- 仲有我第一場武田都打得幾穩嫁 第二場信長就唔g做咩好 /_\

引用:
原帖由 tk.k 於 2011-7-31 17:22 發表

其實我相信山王在團戰界都應該要淹沒.
由於依家勁人多佐.出忍者都相對多.
山王控不到.就好難提起作用.
之前你比人抽水. 我都替你不值呀.!!
希望不要灰心.1個團隊是代表著1團友誼. ...
都係架-.- 山王控唔到真係好大獲
不過棄保制真係好好玩,有時唔顯眼既英都可以拎黎參戰- -'
D陣多元素左好多-v-''我回覆只係想佢地唔好灰心@@
不過佢地應該都冇乜野-.-不嬲佢地都成日話64強即GG-.-!!haha!!

引用:
原帖由 tk.k 於 2011-7-31 17:18 發表

遊戲只是玩樂.
不必看得重.而且1個團隊.
都是代表著1團人的友誼.
并非看重於遊戲  請你細閱多次 我所帶出的內容。我所著重的是 隊友之間的尊重 尊重其過往的努力 尊重比賽。 我知道你說的友誼是什么 但連尊重也不懂的 根本沒有友誼可言吧???   再者 我只是對once的一些關心。

引用:
原帖由 ようた 於 2011-7-31 17:24 發表

你夠了 我已經見到你第三句都黎 YTC如果你有時間可以望下RP
唔好因為你同瓜私人恩怨 咁評論人地 我相信一個新陣 要有成隊人認同 先會出黎玩
團隊都係創新陣 ...
瓜是指希?

引用:
原帖由 tk.k 於 2011-7-31 17:28 發表

瓜是指希?
小0

引用:
原帖由 SPERM_M 於 2011-7-31 17:27 發表

認真-.- 仲有我第一場武田都打得幾穩嫁 第二場信長就唔g做咩好 /_\
笑左- -'' 早知聽你講成團去AP展-,-'
點解毒力唔夠信毒多..-.-笑............

引用:
原帖由 ようた 於 2011-7-31 17:27 發表

都係架-.- 山王控唔到真係好大獲
不過棄保制真係好好玩,有時唔顯眼既英都可以拎黎參戰- -'
D陣多元素左好多-v-''我回覆只係想佢地唔好灰心@@
不過佢地應該都冇乜野-.-不嬲佢地都成日話64強即GG-.-!!haha!! ...
我好認同你講法..
有機會做個朋友.打下團.交流下也可.

引用:
原帖由 ようた 於 2011-7-31 17:29 發表

笑左- -'' 早知聽你講成團去AP展-,-'
點解毒力唔夠信毒多..-.-笑............
表情JJ .
d表情多到咁....

引用:
原帖由 ようた 於 2011-7-31 17:24 發表

團隊都係創新陣 ...
我已經看完第1場rp  再看緊第2場rp。 吾係因為同瓜d咩恩怨  而替你地不甘心  既然你講到我咁  我都無謂再說  有緣交流一下 但過了信6 可能沒有機會....              只是小小的看法 純個人意見。

發新話題