發新話題

ζ瘋貓ヾ vs ★OnCe」

[Close]
引用:
原帖由 FallenDown 於 2011-7-31 17:46 發表
100$ 兩場 88
@@@@@@
唔好笑瓜啦

引用:
原帖由 hhway_熙少 於 2011-7-31 17:45 發表
作為路人..本身唔應該多口
但..真心一句 未有足夠既實力就去創新 只會令到大家打到一pat屎咁 如果用一d穩打陣 勝算可以高出好多
最後 : 輸指揮.出陣果件 ...
創新為隊友是帶來歡樂.
沒創新就是沒進步吧.!?

引用:
原帖由 hhway_熙少 於 2011-7-31 17:45 發表
作為路人..本身唔應該多口
但..真心一句 未有足夠既實力就去創新 只會令到大家打到一pat屎咁 如果用一d穩打陣 勝算可以高出好多
最後 : 輸指揮.出陣果件 ...
咁我右唔覺真係你講到打到成PAT屎咁
至少有冇會戰都冇打得很好
不過我講就唔知係咪喇, 人地知咪得囉

引用:
原帖由 tk.k 於 2011-7-31 17:47 發表

創新為隊友是帶來歡樂.
hehe 帶來你地既歡樂.

引用:
原帖由 FallenDown 於 2011-7-31 17:46 發表
100$ 兩場 88
@@@@@@
我地大佬瓜好豪一個比哂A_A
哈哈哈

引用:
原帖由 SPERM_M 於 2011-7-31 17:49 發表

hehe 帶來你地既歡樂.
其實你系咪火仔.!?

引用:
原帖由 tk.k 於 2011-7-31 17:50 發表

其實你系咪火仔.!?
佢係紅狗@@ 火仔已經冇玩好耐喇,, 佢要認真讀書
依家得番D讀書男,毒男,上班男, 我地團長就黎要要掉底
我地去日經讀日文進軍SP毒男之路!!!!!

容許我們制影片嗎?
如果你們唔想都無所謂XD
一 切 不 可 能 發 生 的。
將 它 們 逐 一 化 解 。
登 上 最 高 峰 的 寶 座!

引用:
原帖由 tk.k 於 2011-7-31 17:47 發表

創新為隊友是帶來歡樂.
個人認為 嬴左比賽仲大歡樂
唔明咩叫沒創新就沒進步 姐係你意思係 一個陣 例如 : 信 龍 秀 果 山王  如果你唔肯變/創新 停留係到 就會沒進步?
我又唔覺得

引用:
原帖由 kinasthry 於 2011-7-31 17:51 發表
容許我們制影片嗎?
如果你地覺得 剛剛2場比賽 打得很好的話  你就盡管去制吧 無任歡迎。

引用:
原帖由 kinasthry 於 2011-7-31 17:51 發表
容許我們制影片嗎?
緊係可以制影片-.- 右唔係D咩野= ='''''''

引用:
原帖由 hhway_熙少 於 2011-7-31 17:52 發表

唔明咩叫沒創新就沒進步 姐係你意思係 一個陣 例如 : 信 龍 秀 果 山王  如果你唔肯變/創新 停留係到 就會沒進步?
我又唔覺得 ...
你認為信長沒創新.
仲會有甘多人比信長吸引住.!?

引用:
原帖由 hhway_熙少 於 2011-7-31 17:52 發表

我又唔覺得 ...
如果係棄保制既世界可以咁順利出到咁原此既
信秀果龍  槍果毛直百我諗好多團隊都會好恩惠了
咁作者點解要一路出新版改英雄技能,就打個比喻
呀松,未改之前都應該比較小人會拎黎打團,改左=對團隊有利益
自自然然就會有一個新陣出現,  如果你要再回我都唔知點答你了
不過我地回咁多都唔係賴緊個陣, 我地只係想問下人地對陣個評語
當然有份打既人自己會知道係點樣, 外人無需回答的..

引用:
原帖由 ★°VerysM. 於 2011-7-31 17:53 發表
如果你地覺得 剛剛2場比賽 打得很好的話  你就盡管去制吧 無任歡迎。
唔係e個問題 係e家整片好似有好多分+咁 而且信6影片 一定 .............

引用:
原帖由 ようた 於 2011-7-31 17:51 發表

佢係紅狗@@ 火仔已經冇玩好耐喇,, 佢要認真讀書
依家得番D讀書男,毒男,上班男, 我地團長就黎要要掉底
我地去日經讀日文進軍SP毒男之路!!!!!
其實我之前1早都識14.火仔.大部份once既人.
因我要讀書.先冇跟佢地過團..

發新話題