發新話題

鬼丸即聖光 vs [MercilesS]

[Close]
什麼請左 XS LUN????

個我是火6 唔係我d人黎的 我都唔g佢係who

YIN唔係主力位 唔知唔好9up

1勝1負

引用:
原帖由 godhand_kkx 於 2011-7-30 16:33 發表
.... 都冇玩百地  = = =輸槍手 太強大a_a  2場分別so大 yo  中間仲要幾個人出左vlan 可能換左搶手yo
其實我睇過2場replay
第一場其實聯合軍輸係邊? 當然輸係冇直江!
你地神原 義龍 信長
神原 vs 毛利 義龍 vs 信玄  信長 vs 百地
輔手就係宇佐 vs 果心  湖衣 vs 竹中
係呢個情況下 咁我又問番你 你覺得有直江同冇直江既分別大唔大丫啦
第2場鬼丸聖光果隊同第1場既分別我覺得係唔大

引笑= =? 2CUT 關直唔直咩事就算佢直都殺唔到太大= = 神原 和龍咁多血U GAG= =? 第2場 的確真係輸晒3條路 陣都出錯埋=_=

剛剛睇完rp..kkx你門的陣 立花應該捉人不是單肥 計gg時間你地輸了?

YS 輸了 我知道雪有捉人=.= 下路槍 果打唔win 前田 平手 冇計 隻前田仲肥過槍= =

比賽規則有講 要計時定勝負咩?

KKX 咁都輸左.....我仲睇好你

ARHO我愛你 強大的HOHO>3<

引用:
原帖由 godhand_kkx 於 2011-7-31 07:45 發表
引笑= =? 2CUT 關直唔直咩事就算佢直都殺唔到太大= = 神原 和龍咁多血U GAG= =? 第2場 的確真係輸晒3條路 陣都出錯埋=_=
我都係以事論事
中上路推唔到仲有輸既原因既原因都係雙cut同湖衣好難殺到義龍同神原
如果有直江既話 情況早已經大逆轉
第2場頂多都可以怪你失誤 點解可以賴請槍= =

垃圾kkx
me=笑
我叫星哥na ^.<

收啦廢星

引用:
原帖由 ArHo567 於 2011-7-30 16:40 發表
保信
保直
棄百
棄果
保秀
保信玄
棄龍 毛利
棄石數 寧寧

btw . 你地立道單中 無料扮四條不特止 分別大於乜野?係你畀位我地贏 好似5關我地事
真係睇唔起你

你d槍手咩人大家心知肚明
你估人地同你fd底幫你咩
人地都係見對面有kkx咋你有邊埸冇槍手?
你自己玩聽講第一埸預選埸玩竹中一次都冰唔中

發新話題