發新話題

鬼丸即聖光 vs 譚永發戰隊

[Close]

回復 15# 的帖子

15樓 我想問下點樣整到 物品有cd時間

第2場對面棄權

對面第2場棄權

arho567無晒槍唔棄權等比人炒咩

回復 15# 的帖子

俊哥睇 rp

引用:
原帖由 arho的朋友 於 2011-8-6 19:51 發表
arho567我真係忍夠你
又唔知自己拖累成隊 次次都請槍
上次知道KKX請槍就話要請槍,之後___埋到黎幫你手,你比___鬧
宜家就唔比___打,打團崩潰yuna,宜家就唔比yuna打
之後我同你講 你就唔比我打
好心你份人 ...
霸氣十足  講得好

引用:
原帖由 arho的朋友 於 6-8-2011 19:51 發表
上次知道KKX請槍就話要請槍,之後___埋到黎幫你手,你比___鬧
好心你份人唔好傻下傻下,明知自己廢打友誼鋪鋪廢個時就上高登定唔知點?
定係你既水平去到呢到咋
比賽個時無人鬧過你宇佐?剩係同kkx打完個場我已經聽到唔少啦?直爆企係到?哦,我都唔想知
唔好真係當自己係神先得架 你無我?你無___個班槍?預選賽都無你份啦
輔手連最基本既出忍你都未識,學咩人打比賽?
我真係鄧我自己可憐跟正一個廢柴 成日唔想邊個打唔想邊個打
我唔想同你打呀廢物
仲等我之前係GGX 炮KKX,我真係好後悔點解幫你出面
仲要輪落到比人話我係arho隻狗
由禮拜二定禮拜三開始其實我已經唔鋸你
打友誼又要崩潰人,又好似自己岩晒咁
我當時幾想係GGX同KKX講SORRY同埋向龍大舉報你條垃圾仔請槍
我寧願比個信6 32強資格比kkx個隊都唔比你呢條靠槍手打戰績返黎既垃圾呀
你連狗屎都不如 講既係咁多
點解會咁嫁

引用:
原帖由 arho的朋友 於 2011-8-6 19:51 發表
好心你份人 ...
己發火啦我支持你...我地知道真相

引用:
好心你份人 ...
身為一隊.都仲要崩潰自己隊友.俾你崩潰條友仲點會打得好?
如果轉換成加油.努力果D.我覺得隊友更加俾心機打

我剩係記得唔知乜乜567好鍾意刷sxxxxxxx.yxxx鞋
果個人最勁玩毛利
唔知點解,乜乜567見到佢毛利落一下聖光都會wa一次
我又唔覺次次落得好靚,之後個乜乜567就會讚人好神
可惜啦,崩潰左人之後,人地鬧都無鬧佢,講野係直腸直肚少少,講多兩句
就唔比人打啦~.~你話係咪___態度?
佢同我講情況個陣仲有3樣野係吹出黎
1就係個個被崩潰者係咁比人單殺,不過果個人就話剩係比毛利單殺兩次 仲要係咁比人燒塔無人幫,前期比直毛抓左n次,我唔知係個d立道唔出忍廢定係寧寧照唔係1秒cd廢
2就係話隻毛利雙血鋼抓唔到= =但係話說毛利只有單血鋼
3就係之前話湖衣信玄都有3千杖定唔知N咁多血 咁既情況居然仲唔抓1血鋼無3千杖既毛利,真係笑大我個口

都係個句啦,你輔手唔值得入64強
本人有幾個建議
1:多d入15lv區同人切磋下,到你知道輔手要出忍時你就可以打返團
2:唔好咁___態度,人地鬧你都係教緊你玩信長 你都知你崩過幾多人,邊個就廢事透露
3:你退信啦,果個被崩潰者話打團識左你兩年,你兩年團戰經驗都仲未學識出忍呀,我諗一個打左3個月既lulu都會自己買忍

引用:
原帖由 arho的朋友 於 2011-8-6 22:29 發表
我剩係記得唔知乜乜567好鍾意刷sxxxxxxx.yxxx鞋
果個人最勁玩毛利
唔知點解,乜乜567見到佢毛利落一下聖光都會wa一次
我又唔覺次次落得好靚,之後個乜乜567就會讚人好神
可惜啦,崩潰左人之後,人地鬧都無 ...
其實我都不爽個arho567好耐

回復 26# 的帖子

試問ARHO567英勇事蹟誰人聞所未聞
雖然我都唔係好記得
我剩係知係SPY搞事 全澳1無人不曉的名字-arho567
同埋抽人水最勁LO,LOSER都抽喎
不過今次比人抽就唔出聲姐

引用:
原帖由 arho的朋友 於 2011-8-6 23:12 發表
試問ARHO567英勇事蹟誰人聞所未聞
雖然我都唔係好記得
我剩係知係SPY搞事 全澳1無人不曉的名字-arho567
同埋抽人水最勁LO,LOSER都抽喎
不過今次比人抽就唔出聲姐 ...
你吠**粗口**完未姐**不良詞語**你老母

回復 28# 的帖子

唔洗講粗口既 開正身入黎講啦
怕乜??如果無_團d人照住你 你今日係邊到= =?
恐怕你仲同班LULU好似呢個ac既本人磨練緊

夠了 , 有人提出請槍問題 ,

我會交給管理層處理 .

其他與事件無關的會員 , 請不要留言煽風點火。

按圖即可進入信長之野望區

發新話題