35 123
發新話題

省港旗英. vs lulu

[Close]

省港旗英. vs lulu

遊戲類型: 信長盃6
比賽模式: 兩場計時
地圖版本: 信長之野望 F12.2E
比賽限期: 星期日 14:00 - 17:00
抽籤說明: 由隊長按 ? 號抽籤, 數字由 1 至 9, 數字大者選陣型或開場。
比賽規則: 敬請認真閱讀 比賽規則, 違規可能會被罰停賽

首先,,恭喜敝團進軍32強
之前64強果陣果2場好精彩
最後亦判得好岩(個人認為)(不屬本團意見 )
不過話說我果日我5係到冇打到,,
e家招你場友誼0k?
純友誼交流(出番比賽個5位0k?)

想知道究竟佢地係米真係果日發揮得5好~~
來多場吧~~~
約個時間地點0k?
另外,,果個 No乜乜楓 好似話咩_團就來
冇所謂,,都打埋,,係咪打?

回復 2# 的帖子

真系好
來到32強打 Lulu
祝福你地
曲終人散

垃圾standbyme

對面有好似有個人叫書亞    難度是hate  

msn 已加 時間msn約 感恩

LUUL21

引用:
原帖由 SMu. 於 2011-8-5 02:22 發表
LUUL21
吹到...

雷嘉俊加油噢

引用:
原帖由 坐蓮威 於 2011-8-5 01:08 發表
首先,,恭喜敝團進軍32強
之前64強果陣果2場好精彩
最後亦判得好岩(個人認為)(不屬本團意見 )
不過話說我果日我5係到冇打到,,
e家招你場友誼0k?
純友誼交流(出番比賽個5位0k?): ...
招友誼本新唔係問題  但係我d隊友都要反工  很難抽空   明年信7再打過吧

雷嘉俊+師父要加油唷 徒兒奇上

引用:
原帖由 CoOLOne 於 2011-8-5 12:21 發表

招友誼本新唔係問題  但係我d隊友都要反工  很難抽空   明年信7再打過吧
5個竟然都夾5到時間打一場半場?
有點兒誇張了吧
甘是但有幾個64強有打既夾幾個你d團員/你fd囉
冇乜所謂,,友誼姐,,
仲係沒時間沒空閒時間打既~~
我諗我會知道究竟你地係真係沒空打還是唔想打
對吧

引用:
原帖由 坐蓮威 於 2011-8-5 15:16 發表

5個竟然都夾5到時間打一場半場?
有點兒誇張了吧
甘是但有幾個64強有打既夾幾個你d團員/你fd囉
冇乜所謂,,友誼姐,,
仲係沒時間沒空閒時間打既~~
我諗我會知道究竟你地係真係沒空打還是唔想打: ...
信不信由你
真係講你都唔信
我同隊友64強打羸左鬼知咩之後就一齊潛水
團都冇練過
如無意外就會比LULU2:0 KO既
友誼??信7見啦 :handshake打不倒的32強是廢的

引用:
原帖由 .★Appie 於 2011-8-5 13:50 發表
雷嘉俊+師父要加油唷 徒兒奇上
邊個係我c父  我盡量打嬴 如果得

到底雷俊會死多少

35 123
發新話題