發新話題

桜 vs MNWLG

[Close]
你地都幾搞笑 第一場你地5個CUT哂 我都GG左都沒UP RP
而家我地CUT左你地就UP RP@@

第一埸你地有彈哂.我地3個gg大本夠冇追究.話重賽算
第2埸過哂6lv.得你地彈.有冇人信你系吾系走埸ar.?

回復 76# 的帖子

ok

等陣而加睇緊第一場rp

我好肯定第一場我地都有gg到你地

引用:
原帖由 Wind520 於 2011-8-5 21:50 發表
斷線呢 就唔係我地問題 係vlan問題
如果係vlan問題既話 我覺得我地唔洗負責任
第一場你地先斷晒既 我地就無追究
直接問你要重賽定擇日再打
第二場隔左冇幾耐既事 vlan又斷多次 而哩次就係斷我地先
你地就話 過左6l ...
vlan問題就唔洗負責任呀?
唔知信4定信5 陽光 俾場
點知機有事 咪又係當輸
你咪咁天真啦 炮狗
輸就認 廢就企定la

我地個rp夠睇到你地走晒場我地仲有人係度啦= =
vlan d分流 分走晒同一場既人啦
你睇下我地上傳個rp先

引用:
原帖由 ゞMr.HinG 於 2011-8-5 21:52 發表
第一埸你地有彈哂.我地3個gg大本夠冇追究.話重賽算
第2埸過哂6lv.得你地彈.有冇人信你系吾系走埸ar.?
人地面皮幾尺厚 算吧la  
得把口 無技術 怕輸 咪靠呢d招lo  
過晒6 lv自己走場 跟住當無事wo

引用:
原帖由 Ghost-HonG 於 2011-8-5 21:54 發表

vlan問題就唔洗負責任呀?
唔知信4定信5 陽光 俾場
點知機有事 咪又係當輸
你咪咁天真啦 炮狗
輸就認 廢就企定la
個d係緊急情況=.=你租左場
d賽事係要係個日比賽晒既 冇得改係無可奈何既
依家既然仲有幾日既比賽時間 規矩就係人定既
我覺得可以重賽 因為係vlan問題 唔係參賽者問題

雙方都唔一樣呢d咪叫分流
出現d咁既情況
可以計我地win 又可以計你地win
之所以咁咪雙方提出重賽
呢家你地又彈 咁冇說話好講了吧?

依家我地都第二場個rp=.=
我地有個隊員都係係場內 都係分流既問題

引用:
原帖由 Wind520 於 2011-8-5 21:56 發表

個d係緊急情況=.=你租左場
d賽事係要係個日比賽晒既 冇得改係無可奈何既
依家既然仲有幾日既比賽時間 規矩就係人定既
我覺得可以重賽 因為係vlan問題 唔係參賽者問題 ...
緊急情況? 咩叫緊急情況? 今次係咪緊急情況你又知?
人地第一場 已經唔計你 決定重賽
第二場 係你地自己走場
跟住呢家死雞撐飯蓋lo   
同埋 我唔覺得信4定信5果場 無時間俾參賽者打多場lo

ps我路過

引用:
原帖由 Ghost-HonG 於 2011-8-5 21:57 發表

緊急情況? 咩叫緊急情況? 今次係咪緊急情況你又知?
人地第一場 已經唔計你 決定重賽
第二場 係你地自己走場
跟住呢家死雞撐飯蓋lo   
同埋 我唔覺得信4定信5果場 無時間俾參賽者打多場lo

ps我路過 ...
你未了解個情況 唔想同你多講

唔好嘈 龍大話事ok?

引用:
原帖由 Wind520 於 2011-8-5 21:59 發表

你未了解個情況 唔想同你多講
我未了解 哦哦哦
原來係咁

怎麼了     

哩場係第二場 淨番我同個隊友 我睇你地係走晒既
但係我都完左場
你地個場又係第二場 但你又睇到我地走晒
咁仲唔係分流問題?

附件

123.w3g (233.02 KB)

2011-8-5 22:03, 下載次數: 73

發新話題