發新話題

信長之絕望V009A

[Close]
引用:
原帖由 毒x男 於 2011-8-9 20:52 發表
點解有d made in china 仙豆=.= +0000血同魔,有時就死想食點知,,,,,
重買即可 買到 有加1千血就得
三次元是萌不起的

回復 46# 的帖子

之前玩009.我會係買完仙豆果時食下佢.試下係唔係真仙豆先=,=

多謝晒你張正圖

本多3技都唔知勁左/廢左- -
v技... 全比動- - 1技係立花X雪 大技 近英... 有多重- - 唔知會點-0-

引用:
原帖由 ♂翼♀ 於 2011-8-9 21:43 發表
之前玩009.我會係買完仙豆果時食下佢.試下係唔係真仙豆先=,=
有得睇0000血 同1000血的
三次元是萌不起的

仙豆加0000血同魔 低銀-.-

引用:
原帖由 Σmριrε.月 於 2011-8-10 09:00 發表

有得睇0000血 同1000血的
點睇架-3-點解我唔知既

●仙豆
食用次數提昇至4次。有?%機會購買了黑心商人的假仙豆
我開始微笑 以後會努力過的 很好

引用:
原帖由 ♂翼♀ 於 2011-8-10 12:37 發表

點睇架-3-點解我唔知既
把你滑鼠 移至 仙豆果個位
睇 0000血 定1000
三次元是萌不起的

回復 54# 的帖子

囧.e家先知有得睇-.-超無奈

引用:
原帖由 ♂翼♀ 於 2011-8-10 17:21 發表
囧.e家先知有得睇-.-超無奈
仲唔快d 向我講謝謝 ?
三次元是萌不起的

回復 56# 的帖子

多謝月哥哥

上次我玩v技=.=全埸俾我屈曬我自吮 完飛 跟住 肥川1技(勁岩我) 2技+攻speed(又係岩我因為3,4技) 3技留新3技=.=  大技菊gay 大技  勁屈=.=
︴Baby I w!ll Always ♥ U ︴>.<

回復 58# 的帖子

0.0.完全睇唔明.點解咁深咁既 ?

回復 59# 的帖子

引用:
原帖由 夜.神.月 於 2011-8-11 01:33 發表
上次我玩v技=.=全埸俾我屈曬我自 飛 跟住 肥川1技(勁岩我) 2技+攻(又係岩我因為3,4技) 3技留新3技=.=  大技菊大技  勁屈=.=
姐係佢玩猿飛佐助 V既技
1技係肥川1技
2技係加攻速技
3技係猿飛本身既3技
大技就係菊姬既大技
無理解錯係咁

發新話題