發新話題

[極限挑戰] 寫實專家單人通關 (續)

[Close]
引用:
原帖由 sunny7395 於 2012-2-7 23:01 發表
點解唔張boom汁整洛tank到
問得好
依個本來就係我計劃既一部分,
可惜比突如其來既屍仔R到BELOW 40血,
仲要比群屍圍住加上隻TANK追上黎,個人好難冷靜落黎

都幾勁,
不過本人是不會封打機勁的人做偶像
但本人都幾鍾意睇人打機,
就以http://www.own3d.tv/ 為例, 成日都見人玩lol, 當然也有l4d2睇, 但沒有直播的
訓唔著開部手提電腦睇人打機啦, i-phone都睇到就更好了

引用:
原帖由 albert1995 於 2012-2-6 22:46 發表
淨係C1M4
反應好快
臨場判斷力好
搬油好快
岩岩睇見到你會選用連散 仲擔心緊你點打SMOKER 點知係我白擔心了
得一個人預左要打TANK 仲諗緊你用咩方法打
你以速度取勝 故大費章數次引TANK到2,3樓
好讓樓主搬油  ...
快點拜他為師啦 機會難求
定係你想技術停滯不前, 永遠只有做讚美別人的人.
而不是被人讚美的人?

神之手 :) ,好讚
我係28K,冇諗過原來有人會玩SINGLE GAME,原來有同道中人,玩sm game
我自己都有玩過SINGLE GAME(community1)c2 fininsh,不過本人技術實在麻麻,不敢拿片出來獻醜.
拜師ok?

樓主好勁

第1-3關死沖難沖..冇野好睇= =
第4關真係算ok既..專家難度@@單一汁..下次自己都試下

引用:
原帖由 xB!? 於 2012-2-8 14:56 發表
第1-3關死沖難沖..冇野好睇= =
第4關真係算ok既..專家難度@@單一汁..下次自己都試下
睇下黑色嘉年華,
打法有些少唔同應該滿足到你
另補一段打得激D既C2M5
http://www.youtube.com/watch?v=TR4TRHFQBus
多謝支持

自己從來咪試過
但係樓主好勁哦.....一個人拎哂油.....

引用:
原帖由 levinlai2008 於 2012-2-7 22:01 發表

我又5覺得佢拎coop黎整片有咩問題o波,可能係你太勁,不屑呢D coop片姐,但我個人好欣賞(我見到支持度5錯添)~
可能你都比番少少尊重,唔好搞到場面難堪會好D~ ...
嗯嗯  係幾好唔錯既  我都好欣賞  沒落左既 vlan l4d2 入面有人過到呢個難度已經好欣慰
我都唔係話講埋d咩衰野  只係老實講coop呢d可以係咁load出黎玩, 又有大槍, 玩多幾次, 冇話過唔到既, 又好似無拍片既需要
呢個雖然無錯係coop既極限 ,但又唔係話真係難到神手先做到 ..  亦係我一向所講既  coop最多最多難極都只係咁.
如果AI Infected識4隻怪一齊搵個靚位一齊出黎捉你, tank識同其他SI夾, 打到好似同緊神手打咁, 咁就完全唔同講法, 我都唔夠膽講自己過到
當然樓主要有番咁上下先過到啦 .. 但上面封晒神拜晒偶像果d人又好似太誇張 ......  好似好新聞好出奇咁 ?

p.s  純屬肺腑之言  我都希望有一日vlan d人可以不當呢個難度係一回事  進而係versus度尋求同玩出一個更高, 更華麗既境界

樓主有冇Steam, 有冇玩開Confogl, Fresh, Metafogl ?   如果冇的話真係一個浪費
我諗你skill應已足夠入去vlan d versus ser度掃場

引用:
原帖由 orangejuice 於 2012-2-7 23:44 發表

快點拜他為師啦 機會難求
定係你想技術停滯不前, 永遠只有做讚美別人的人.
而不是被人讚美的人?
你係想鼓勵我定係揶揄我??

引用:
原帖由 albert1995 於 2012-2-8 17:57 發表

你係想鼓勵我定係揶揄我??
哩個人 習慣咗鬥up 不要太認真

我係佢小fans 都想被佢揶揄下............

終於有時間繼續打。
今次順序推出C3沼澤瘧疾,寫實專家一人通關影片。
請各位留意今次打法同而往有少少分別。
我會叫之前既影片,尢其死亡都心既片做「無腦9沖型」,而今次依一輯則叫「謹慎清屍型」。
轉型既原因,一來係依關真係唔易衝:視野差,水多,空曠
二來,係我發現用9沖拍既片實際無咩意義,(雖然依家都無乜。。。)
因為話就話通左關,其實當中涉及「幸運」成份居多,
無腦9沖時由於留低大部分怪響後面,所以當出現危機時基本上係「無退路」,
出現SMOKER時更加係束手無策,所以大家見死亡都心前3關直情未出過SMOKER,
就係因為「幸運」既原故。
拍段片睇自己點僥倖通關實在無乜謂,所以今次打寫實專家決定用番大家一般既打法,慢慢清屍,
除去幸運成份(至少可以話減低。。。),
無屍仔纏繞自然更容易對付特感。
當然某D位我亦會選擇衝,例如M4前往大屋既路程,無必定停留太耐。
由於打得謹慎,通關時間可能比以往長少少,
煩請各位有興趣既朋友耐心觀賞

哇...l4d2區居然咁小haters既?

引用:
原帖由 420.jun 於 2012-2-8 17:49 發表
嗯嗯  係幾好唔錯既  我都好欣賞  沒落左既 vlan l4d2 入面有人過到呢個難度已經好欣慰
我都唔係話講埋d咩衰野  只係老實講coop呢d可以係咁load出黎玩, 又有大槍, 玩多幾次, 冇話過唔到既, 又好似無拍片既需要
呢 ...
我一開始拍依D片主因就係為証明COOP同VS既差異

引用:
原帖由 hkl4dplayer 於 2012-2-10 01:18 發表

我一開始拍依D片主因就係為証明COOP同VS既差異
我見到格離POST了, 明白, cheers

發新話題