發新話題

[極限挑戰] 寫實專家單人通關 (續)

[Close]
樓主D片好有參考價值請問樓主會唔會拍埋其他呢?

好多謝各位咁重視我D片
既然有人要求,我就先拍一段教區
引用:
原帖由 slunmak 於 2012-3-9 21:10 發表
我想睇The Passing
The Passing第2關好難通關
你指下水道果part?
果部分水路的確相當長。。但我諗同黑嘉m4最尾路程差唔同,主要靠收集物品,最基本boom汁同針
如果好運開制前出一把m60就更好

我想問樓主點搞到得返1個人.

引用:
原帖由 田井中律♂ 於 2012-3-10 23:25 發表
我想問樓主點搞到得返1個人.
踢哂所有電腦

引用:
原帖由 hkl4dplayer 於 2012-3-11 00:06 發表

踢哂所有電腦
姐係要自己用Left 4 Dead 2 srcds 開場.?

引用:
原帖由 田井中律♂ 於 2012-3-11 00:10 發表
姐係要自己用Left 4 Dead 2 srcds 開場.?
唔洗srcds都可以,可以用kick指令,
但唔用srcds拍寫實睇番會出光圈,所以我用

你咪樓主你玩?勁喎

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

本黎以為樓主過唔到C5M2,,
仲要最後先見到隻TANK......
但最後都過左

更新 : C4大雨,C6短暫之時

會唔會更新埋l4d果4個戰役??

我E家先知原來比smoker捉住時用近武可以切斷條舌頭

引用:
原帖由 bbo246 於 2012-3-16 13:52 發表
我E家先知原來比smoker捉住時用近武可以切斷條舌頭
下?!得咩?(我仲未得閒睇段片)但係比smoker捉住時我禁制唔斬o波(射就射到o既)不過有幾次符碌係佢未足住我之前斬斷左佢申埋來個條利(真係好符碌

C4 大雨 6分57秒 有2隻TANK

the passing 3 關都衝得好有技術
但第3關 23分hun +char 圍你都5死果到先勁....
well,希望你拍多d俾我地學下野la

發新話題