26 12
發新話題

有無人幫手合作整哩個信長野望之激戰島~

[Close]

有無人幫手合作整哩個信長野望之激戰島~

此地圖係吹向激戰島更新 因激戰島作者停止更新4年了 所以我想用作信長地圖作新的激戰島地圖~基本上所有本身信長觸發都刪哂了 我出怪系統差吾多整好 有無人幫手大量技能物品同埋觸發?有意pm/留下您寶貴的msn 送上圖片一張

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
為妳做到最好

叫guig幫你轉咪得 - -"洗鬼del觸法咩

點解唔直接改激戰島?

我無 冇加密張圖    加上激戰島張圖所有野都用jass寫 我開出黎係咩都無
為妳做到最好

引用:
原帖由 Crazy【賢】 於 2012-3-15 17:34 發表
我無 冇加密張圖    加上激戰島張圖所有野都用jass寫 我開出黎係咩都無
要重寫wtg刀唔係咁難..我可以幫你破解地圖GA地型..w3u w3t 等

引用:
原帖由 -GuiG- 於 2012-3-16 12:46 發表

要重寫wtg刀唔係咁難..我可以幫你破解地圖GA地型..w3u w3t 等
咁好. 你可以PM俾你Msn我嗎吾應該^^
為妳做到最好

地型 只是抽出匯入 何來破解

有HKE已經完成

抽取e個過程爾經係破解左地圖
用mpq軟件開一張圖而叫破解

引用:
原帖由 Crazy【賢】 於 2012-3-16 17:31 發表
咁好. 你可以PM俾你Msn我嗎吾應該^^
你上存張圖上e個post,我幫你整

人地平衡曬d 野.自己重做會好難平衡.會做成怪過強/弱ga問題

如果張圖係slk ga我刀可以幫你還原w3a w3u w3t

吾該哂你
為妳做到最好

但係仲係無哂d野=.=.......其實就咁用we開定點   入到去無觸發 無哂d部隊擺位

為妳做到最好

guig果然係改圖神手- -"幾時整番張bug圖比我玩

點解無哂d觸發 係咪要自己重新寫?
為妳做到最好

可吾可以幫手改哩張 哩張用WE一開就話存放記憶體不足......
為妳做到最好

引用:
原帖由 Crazy【賢】 於 2012-3-18 14:37 發表
點解無哂d觸發 係咪要自己重新寫?
重寫刀唔係好難....
我改圖只係改JASS唔會把JASS轉W3G

26 12
發新話題