發新話題

[原創]Star Wars Battlefront II 對戰教學

[Close]
CD KEY 係?

多謝大家俾我地玩呢隻game-_-

引用:
原帖由 nokiaysk104 於 2006-6-20 17:45 發表
CD KEY 係?
有生產器的, 在附件下載吧

引用:
原帖由 aesopi38472 於 2006-6-20 19:15 發表
多謝大家俾我地玩呢隻game-_-
太客氣了, 幫手做seed就是最好的幫助.

點解佢話nothing to hide

我係電腦白痴裝晒之後點解開唔到.唔該教教我.我好想玩丫><

引用:
原帖由 a22109123 於 2006-6-21 16:40 發表
我係電腦白痴裝晒之後點解開唔到.唔該教教我.我好想玩丫><
你最好比D圖同詳細講講會好D..........

引用:
原帖由 a22109123 於 2006-6-21 16:37 發表
點解佢話nothing to hide
"nothing to hidden"
你可以禁Restore再禁Hidden..........

ccccccccccccccccccccc

我想問一下,開左vlan,如果在Game的Lan入面看不到有Server,我自建一個的話是否都一樣可以的?

我有數個朋友都有玩這個,如果能用這個上網玩的話就太好了。

引用:
原帖由 lccwychk 於 2006-6-27 17:34 發表
我想問一下,開左vlan,如果在Game的Lan入面看不到有Server,我自建一個的話是否都一樣可以的?

我有數個朋友都有玩這個,如果能用這個上網玩的詠...
當然可以的, 我也未必能24小時都可以開住.
但最好都係要統一嘛, 多D人玩唔好咩??

速度還挺不錯呢,這個vlan真的很不錯。

引用:
原帖由 lccwychk 於 2006-6-27 19:53 發表
速度還挺不錯呢,這個vlan真的很不錯。
我見你9x-10xk的..........無lag咩??

引用:
原帖由 阿祖丸 於 2006-6-28 00:02 發表

我見你9x-10xk的..........無lag咩??
間中有小小,接受到的程度。

我唔知點開個檔案
[img]http://www.nakuz.com/upload/150522/[Nakuz]_pbypUqZX_pLqn.jpg[/img]

發新話題