44 123
發新話題

[原創]Star Wars Battlefront II 對戰教學

[Close]
引用:
原帖由 oO龍之心Oo 於 2006-7-3 18:57 發表
我唔知點開個檔案
[img]http://www.nakuz.com/upload/150522/[Nakuz]_pbypUqZX_pLqn.jpg[/img]
daa檔要用PowerISO黎開

你好!個SR7 STOP 1.2 按 'hide' then 'nothing to hide',按 'restore' then 'nothing to restore'...同埋咩最大/小影象係邊度按,thx!

引用:
原帖由 hkggy 於 2006-7-20 11:55 發表
你好!個SR7 STOP 1.2 按 'hide' then 'nothing to hide',按 'restore' then 'nothing to restore'...同埋咩最大/小影象係邊度按,thx!
就在第1帖中的附件裡下載.

佢話CD-KEY is not authorized to play this game...........點算~~~.....請大大解答~!

引用:
原帖由 wingchun1990 於 2006-7-21 21:54 發表
佢話CD-KEY is not authorized to play this game...........點算~~~.....請大大解答~!
你入o既係Internet server. 要正版CD-KEY先可以入去玩.
而vLan只支持區域網絡[Lan], 所以只有Lan server先可以入.
因遊戲熱潮已淡化, 都好難會有人開server出黎.

有冇主程式下載?

仲有冇得下載泥玩呀?

在vlan找不到星球大戰:前線作戰2

引用:
原帖由 bbbear 於 2006-12-24 16:30 發表
在vlan找不到星球大戰:前線作戰2
由于少人,該區已取消
可以去综和區联
我虛弱所以我強大

感謝教學喔 ~
現在馬上就來看看 ^^
===
沒得看 @@"

唉,唔怪得我搵極都搵唔到啦.......><

咩咩黎 ???
好想玩multiplay

我想知呀~~因為試過都玩唔到~~