19 12
發新話題

有人炸我個ser(有圖)

[Close]

有人炸我個ser(有圖)

希望有人幫我主持公道!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

現在仲有人用CSDOS????????????

引用:
原帖由 hk1005559 於 2013-4-9 22:31 發表
咩都仲有人用既
等版主ban佢ac既
www.blhost.hk】致力提供不同類型而且高質素的伺服器,服務包括網站寄存、電郵服務、域名註冊、獨立伺服器、網頁設計 、VPS、伺服器租用服務

引用:
原帖由 hk1005559 於 2013-4-9 22:31 發表
唔用CSDOS可以

用咩,如果有其他用,可唔可以比我?

講真, 如果係流動ip點ban...

個人意見不認為是嚴重事件;但如你真的要警方協助的話,以下資料希望幫到你: 

香港警務處商業罪案調查科,防止科技罪案組
香港灣仔軍器廠街一號警察總部大樓二十二樓

電:2860 5012 傳:2328 7128  
網:https://secure1.info.gov.hk/ssl-cgi/police/epol-forms/reportCyberCrime_c.cgi

如攻擊屬實,警方可能需取走及扣留閣下的電腦等物品一段時間作證物,直至結案。

引用:
原帖由 -Hei 於 2013-4-16 00:08 發表
講真, 如果係流動ip點ban...
世上有樣野叫Mac address

引用:
原帖由 12Boss 於 2013-4-26 23:26 發表

mac地址係可修改

引用:
原帖由 言已禁 於 2013-4-27 16:03 發表

mac地址係可修改
相比ip
你覺得MAC ADDRESS真係咁易改?

引用:
原帖由 12Boss 於 2013-4-26 23:26 發表

sor=.=我電腦白痴黎, Mac address咩黎?

引用:
原帖由 -Hei 於 2013-4-28 00:31 發表

sor=.=我電腦白痴黎, Mac address咩黎?
你張網卡既Address

引用:
原帖由 12Boss 於 2013-4-27 21:37 發表

相比ip
你覺得MAC ADDRESS真係咁易改?
哈哈,我認為比ip更容易改

看看一下!

引用:
原帖由 言已禁 於 2013-4-30 22:10 發表

哈哈,我認為比ip更容易改
~.~ 上網睇教學?
(不過可唔可靠就心照, 提埋你...大部分只係你自己睇到既虛擬Mac Address)

引用:
原帖由 12Boss 於 2013-5-4 01:14 發表

~.~ 上網睇教學?
(不過可唔可靠就心照, 提埋你...大部分只係你自己睇到既虛擬Mac Address)
哈哈,不如你了解清楚mac地址係咩一回事先再講
至於虛擬Mac地址我就真係未聽過,請指教

19 12
發新話題