發新話題

NaVi markeloff vs SK 5 HEADSHOTS with chlenix

[Close]

NaVi markeloff vs SK 5 HEADSHOTS with chlenix

應該都係個一刻d玩家大爆發

個個都有solo位 真係唔錯

香港都有WCG 幾年前係鑽石山何理活見到搞CS

以前香港最勁好似係eP time

未見過 不過之前係何理活睇現場 有女仔打

應該仲有小量女仔玩

回復 14# 的帖子

就算有女仔玩都好-.-...
你想找女仔都難啦-.-
現家l4d2....好像少女仔還少過cs- -

引用:
原帖由 katat1 於 2013-11-4 10:47 發表
就算有女仔玩都好-.-...
你想找女仔都難啦-.-
現家l4d2....好像少女仔還少過cs- -
沒辦法

最近CS開始走下坡,這些片段可能成為歷史回憶

再說出來社會後,基本上很少空暇做自己想做的事,打機?想太多了
再見了,Vlan cs過去的恩怨情仇一筆勾銷,新開始
不經不覺已經在Vlan 10年了

引用:
原帖由 DaY_305 於 2013-9-22 23:07 發表
mRx05LsuVcg

You know what is(chlenix) ????

條片其實假 .chlenix姐係掛

睇下條片想講咩先post
現在是少女時代!!

一條片2年前POST 你都要搵野黎講=.=就算係假 咪當有趣=.= 唔鍾意可以唔睇
睇下咪算 CS1.6冇WCG又點? 我講緊以前

樓豬做咩係咁自言自語
係咪想打CSGO 留下STEAM ID一齊玩囉
真係好懷念以前1.6果陣D CTRL BUG收腳聲 小跳 WALL呢D
而家CSGO已經無哂

發新話題