發新話題

[繁化 / 轉貼] 彈彈波地圖(跳跳球地圖)大集合[電流類]

[Close]
引用:
原帖由 x00900 於 2014-2-4 08:08 發表
推一推~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
超過左2個月冇人回
姐係你犯左考古

咁傷心!? -口- 不是吧!!!

引用:
原帖由 x00900 於 2014-2-4 18:06 發表
咁傷心!? -口- 不是吧!!!
唔信你睇下成個帖既回復時間

算啦 由佢吧-.- 基本上都冇咩人理...

引用:
原帖由 x00900 於 2014-2-4 18:27 發表
算啦 由佢吧-.- 基本上都冇咩人理...
同意
war3 d區大部分都可以用黎吹水/抽水
因為冇人理

war3 d版  差唔多個個版都冇版主 :[

引用:
原帖由 x00900 於 2014-2-4 18:56 發表
war3 d版  差唔多個個版都冇版主 :[
信長有啦 正規都好似有

ChaosOne被我局部繁化了... 想要就載吧...

雖然有D都係唔識解..  翻譯錯 唔好怪我

ChaosOne 係咩圖黎 ? 唔會又係彈彈波掛..................

引用:
原帖由 abc3384 於 2014-2-10 11:41 發表
ChaosOne 係咩圖黎 ? 唔會又係彈彈波掛..................
一係係果d反廷遲果d
一係就係彈彈波
一係就佢放錯

ChaosOne係反延時程式

而且彈彈波唔只咁少版本... 等我一一列出

普通彈彈波 :
1.8s,1.9s,2.01s,2.6 EXTREME,2.6 Impossivel,3.0 Extreme,
3.0HELL,O.o,HardCore,V.N.C,Very Hard,寒冰,亂改
5.0z,鏡像版 (Ecp團製作)

加速彈彈波(已論壇發放) :
上帝彈彈波,AI,BI,BW,CBW,流星版,流星C版(即瘋狂版),PE

加速彈彈波(沒在論壇發放) :
GS,IBI, Ranker,Rasping,LB,BB,BP,BW2,PE(N),UH,
NW,FS,BWbb,GOD
CBI,SCBW(此兩版由本人製作)

飛天彈彈波 :
FBW,PES,CFBW

由此可見 彈彈波版本非常之多 :]

http://www.tsdm.me/forum.php
天使動漫論壇 各種資源應有盡有 owo

引用:
原帖由 x00900 於 2014-2-10 18:29 發表
ChaosOne係反延時程式

而且彈彈波唔只咁少版本... 等我一一列出

普通彈彈波 : 1.8s,1.9s,2.01s,2.6 EXTREME,2.6 Impossivel,3.0 Extreme,
                     3.0HELL,O.o,HardCore,V.N.C,Very Hard,寒冰,亂改
  ...
由此可見冇品人士係幾咁多

下-口-... 關冇品人士咩事....

引用:
原帖由 x00900 於 2014-2-11 17:58 發表
下-口-... 關冇品人士咩事....
你自己推敲下

原因係因為冇發其他版本出來?=.=...

定你你講改版既人好多 ? XD

發新話題