發新話題

Warcraft III 1.29c 已升級 4月6日(三) 早上9:00

[Close]
引用:
原帖由 龍之振雄 於 2022-4-6 12:14 發表

在 vLan 先退出遊戲區/房間,  接著開一次 war3 , 然後再進入遊戲區
依照你的方式,還是一直出現"請嘗試重開一次"。

回復 58# 的帖子

我剛成功了... 不用vlan的"啟動". 進了房間後, 自己打開Warcraft III.
你試一下

引用:
原帖由 scarlos 於 2022-4-6 20:41 發表
我剛成功了... 不用vlan的"啟動". 進了房間後, 自己打開Warcraft III.
你試一下
按照你的方法,可正常啟動魔獸爭霸囉~~~感恩, 非常感恩~~~

VLAN挑選好房間之後,請至電腦桌面或是魔獸資料夾自行開啟"Warcraft III 1.29c",即可開啟魔獸程式。

引用:
原帖由 scarlos 於 2022-4-6 20:41 發表
你試一下
得左THX,

支持更新

引用:
原帖由 Eric-0.0 於 2022-4-6 20:48 發表

按照你的方法,可正常啟動魔獸爭霸囉~~~感恩, 非常感恩~~~

VLAN挑選好房間之後,請至電腦桌面或是魔獸資料夾自行開啟"Warcraft III 1.29c",即可開啟魔獸程式。 ...
唔得哦

問題真的很多很多...

倉頡速成打字在遊戲中不能打字...是不能.,1.28A可以選擇4:3 OR 16:9 畫面...現在強迫16:9,但16:9後硬把地圖拉長後,.左右有些地方硬拉長變沒意義的東西,還以為電腦屏壞了的那種..地圖不見了要自己手動拉回來,..好了拉了回來開房.開完後又變回之前的第一張..每次都要手動去找地圖,我是不知道優化了什麼

引用:
原帖由 愛人的謊言 於 2022-4-6 20:56 發表

唔得哦
我方法未必正常.. 假設, 你已經做左
1. Download了1.29c, 解壓縮了,
2. 在vlan裡面, 設置好新的Warcraft III.exe路徑

到這裡, 我進去房間後,按Vlan頁面的"啟動", 也發生了很多次"請重新啟動遊戲", 即係失敗...
我換了個方法,
3. 進去房間,不去按"啟動",
4. 在魔獸的資料夾裡, 自行打開Warcraft III.exe,
5. 成功打開遊戲了, 裡面就看到有人開了遊戲.. 解決-.-

vlan不斷閃退問題如何解決?

參與測試  然後不知道 中文輸入法有問題  是在測試甚麼 = =?

UI正常使用 美中不足的是 無法使用自製的動態登入畫面
輸入法看不到自己打字
遊戲開啟的時候 常常崩潰要連續開好多次才好
OBS 常常會跑掉偵測不到 要重新設定 這點比較麻煩點

請盡快解決尚未設定 情況

1.28信長玩得很開心,我朋友的帳號還買了半年VIP

1.29改這麼爛、醜不拉基,信長畫面比例和人物都變形 畸形
注音輸入法也發生異常
實在玩不下去了,VIP可以退費嗎!?

引用:
原帖由 小優babi 於 2022-4-7 00:40 發表
咪就係 依家信長都係得反果班飯桶嚟㗎LA    TEST完都仲有幾十萬個BUG   龍哥 我建議你取消佢地VIP獎勵LA  佢地真係正一成班食濕米GAG : lol ...
都幾搞笑
2022年都仲有咁低質既玩家
平時冇咩貢獻,公開召募測試人員個陣就冇左影
冇人肯幫手試咪測唔到咁多BUG出黎囉
同埋我地測試都唔係Completly test晒成隻game
你估個個都係專業測bug咩
我地DC幾個人都係自己更新靠單機測試
都係每個人run隻game 睇下有咩bug 就回報
事實上想試1.29實戰信長
根本冇幾個更新肯幫手
湊都湊唔到十個人玩1.29
個個都係自私唔想晒時間

好心啦,玩得信長都廿幾三十歲
講野仲係好似食左屎咁
大家都係volunteer 唔收錢幫手
vlan 都係免費提供server 俾你地玩
唔鐘意既反映下ok  大家解決問題
係要講野咁L難聽  建議你reinstall 再見不送
無謂勉強

一星期VIP好多? 不如我俾夠一年你幫手測試1.29?

想問下你係唔係用依個war3 patch?
https://gaming-tools.com/warcraft-3/patch-1-29/

可否讓1.28繼續用???

管理員你好  知道改版要花很多時間 跟構想....但可以讓1.28版本的繼續延用嗎  當然1.29要更新 玩新版的也是行.... 我只玩3.7黃XD現在玩家就剩那一些...可不可以讓那些 玩舊遊戲的可以延用1.28也不太需要改版   如果以後要玩6.10再更新至1.29 可以嗎???  謝謝!!!

發新話題