發新話題

[轉帖] 美心狗男女係自已BLOG回應反擊+美心惡女張相

[Close]

美心狗男女係自已BLOG回應反擊+美心惡女張相

美心狗男女係自已BLOG回應反擊
一齊吹雞罵爆佢

已有好多人係美心狗男女個BLOG到問候佢
請大家努力爆粗
http://hk.myblog.yahoo.com/warriorhkese/article?mid=7&suc=1

New Link Can SEE
http://www.youtube.com/watch?v=4zNbptLM538

超賤女子BLOG回應反擊

香港網民的確很熱心,很關心這次事件,大部份人均認為是我的錯,導致廚員被解僱。
解僱的原因,如大家看過事情的始未(共五篇網誌),應該很清楚:
是該名廚師在工作時間內,擔任其工作崗位時,不單止向顧客講粗口,更恐嚇顧客要打死顧客。
希望各位能詳細了解事情的因由,為何會氣憤得反罵廚師,事情的經過,以及投訴的原因。
至於解僱與否,並不能由我們控制。
試想想你有一位員工,在你公司內做同樣的事情,你會有何感受?
試想想你是公司的老闆,應該如何處理?
試想想你是一位顧客,光顧快餐店時領受這種恐嚇代遇,你會有何感受?
我沒有追究他的刑事責任,已經是幫他忙了。
[url=http://hk.rd.yahoo.com/blog/mod/art_title/*http://hk.myblog.yahoo.com/warriorhkese/article?mid=3]快餐店亞叔事件 二[/url]網誌分類:
續...
接著我向有經驗收銀員說: 叉燒墨魚飯
有經驗收銀員覆一次: 叉燒墨魚飯
我說: 可以叫嗎? 剛才你話無o架喎,我可唔可以要求叉燒分開上?
有經驗收銀員問: 叉燒分開上,定係叉燒墨魚分開上?
我回答: 只係叉燒分開上
相信消息來源就是這位姓Luang的有經驗收銀員所覆述的過程吧。
當時這位小姐很不滿意我的要求,黑面,所以我已當面告訴她,我會投訴她,並在她面前向經理索取了美心快餐的熱線電話。
網誌日期:2008-04-29 16:01
續......
接著經理要求該位有經驗收銀員,在收據上註明叉燒分開上。
期間她的態度仍是非常不滿和黑面,上述經過,經理及缺乏經驗的收銀員也目睹整個過程。
接著,我手持收據到水吧排隊,向神情警惕的水吧職員說  "叉燒要分開上"。
水吧職員跟砌料廚師說  "叉燒分開上"。
直至我的order排到最前,在燒味部旁邊,由該名聲稱要打死我的燒味廚師,負責做我的order。
廚師把墨魚排好後,砌叉燒,再把叉燒疊在墨魚上。
我就說: 都話叉燒分開上囉。
水吧職員箭步地跑過來,跟廚師說,叉燒分開上。
廚師馬上發難,大叫道: 咩呀,即係點呀。
我就說: 而家叉燒和墨魚疊在一起就唔ok,要分開,叉燒要分開上。
廚師繼續發難,大叫: 咩呀,咩事先,咩野唔o岩先。
水吧職員就跟他說: 重新做過。
廚師把刀掉在針板上,繼續發難,大叫: 咩呀,即係點先。
水吧職員就跟他說: 重新做過,你先切叉燒。
廚師很不滿意地拿起叉燒,大力地掉在針板上,切好後,用掌心抓起那幾塊叉燒,手提高到膊頭的高度,大力地把手上的叉燒,以大幅度的動作,把叉燒拍一聲地,把叉燒拍進膠碗裡,並大叫 : 係咪咁呀?!
接著他再用掌心抓起幾片墨魚,手提高到膊頭的高度,大力地把手上的墨魚塊,以大幅度的動作,把墨魚塊拍一聲地,拍進膠碗裡,再次大叫 : 係咪咁呀?!
我就叫廚師說: 你而家係咪好唔滿意呀? 你叫咩名? 我要投訴你。
廚師說: 做咩要話個名你知呀!
我呆立當場。
廚師再說: 你好走啦,打x你死o架!
我說: 好丫,你現在就出來打x死我。等等先,等我拍低短片先。
接著我就開著數碼相機,拍下過程,就是大家所看到的頭一分三十秒。

個人感想:個女仔好9,唔知錯仲要反咬人,最後拍低個d野post上blog俾人問候到咩咁,抵死 屈人都唔識...無鬼用:]

死港女
你係咪on*架
係咁整你個*樣出黎做*
好*嘔心囉

ps.各大論壇己認定此生物為美心港女

個人:好恐怖= =...

唔好POST人相出黎,再POST就唔客氣...

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

早死早x吧啦佢..........
哂左香港一個位...
按圖即可進入信長之野望區

睇下睇下
又唔知邊個岩....
雖然條女,好麻煩
但係個呀叔,唔記得分開上,人地叫返佢分開上
佢又唔滿意,之後仲發難...

之前睇過,唔係話條女話d料唔靚咩??係咁叫換

我都唔太清楚

搵人一次過整理成件事前因後果=- =

點解一定係條女錯既=

條女搞大件事,就一定膠
但係個呀叔又唔一定岩哂.....
我都唔太清楚

一齊插!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

回復 3# 的帖子

你相信佢blog入面所寫既野??

我敢相信  裡面唔係100%真實

爆左勁多粗   心情好令@v@''

引用:
原帖由 一無悔一 於 2008-4-29 01:10 發表
你相信佢blog入面所寫既野??

我敢相信  裡面唔係100%真實
哈哈
咁應該信咩....
信段片囉....
但係一黎到見到有人爆粗,都唔知邊個岩= ="

個人豬戰低能- -''   係咁post  個豬樣出黎  好低能low  .

支持+1!!!!!!!!!!!   
人地打份工之麻....佢多多要求仲要趕盡殺絕......
點解英文呢樣野會咁難....

個網好lag =.=

條女都傻既見一個投訴一個..

叉燒分開同疊埋有咩分別呀.. 疊埋會食死你咩??

咁都要投訴人..

人地不滿唔可以嫁咩..

講到自己好似冇錯咁..

引用:
原帖由 ㄨ無名﹏華 於 2008-4-29 19:54 發表
早死早x吧啦佢..........
哂左香港一個位...
你好似好火咁

不過佢抵

我相信 ... 個blog不盡不實既地方...多得很..
至少佢自己既說話, 冇可能同佢blog所寫咁溫文..
不過如果個呀真係咁燥..都抵佢死既._.
-crazy boy-

個blog俾人係咁洗= =...

發新話題