64 12345
發新話題

NighT(已解團)

[Close]

NighT(已解團)

NiGhT

暗夜制裁 - 火柴〞
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
夜行統帥 - Tin
夜行統帥 - 葬花
夜行統帥 - 少年‵
夜行統帥 - 櫻花〝
夜行統帥 - 隱夜
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
惡名昭彰 - KL
惡名昭彰 - 秋月無邊
惡名昭彰 - 小茶
惡名昭彰 - Kwan"
惡名昭彰 - Yu
惡名昭彰 - 逝
惡名昭彰 - 胡德帝
惡名昭彰 - 留香
惡名昭彰 - Tz

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
白夜之儀 - 小豬
白夜之儀 - 豪
白夜之儀 - 藍兒
白夜之儀 - 廢化新手
白夜之儀 - 死因
白夜之儀 - 翼風
白夜之儀 - EASON

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
夜嫣雪蝶 - 雪bb
夜蝶 - 少女'
夜蝶 - KArie
夜蝶 - 雪米兒
夜蝶 - 小松奈奈
夜蝶 - 久久延續的ξ浪漫ξ
火柴受權開設NighT團員名單

本團現有意招收新中手守規人士加以訓練,有意加入本團可留下msn或於遊戲內直接找
尋暗夜制裁 - 火柴〞 ,夜行統帥 - 葬花 或夜嫣雪蝶 - 雪bb。

揮手支持下先

最強團隊,搞到我都想入tim

引用:
原帖由 炎.魔羅 於 2008-10-5 19:33 發表
最強團隊,搞到我都想入tim
我諗冇人唔想...
不過有冇實力去加入係一個問題...

我岩岩見到個世界奇境
有個night ga人踢場@@

引用:
原帖由 炎.魔羅 於 2008-10-5 22:43 發表
我岩岩見到個世界奇境
有個night ga人踢場@@
咩名?  佢踢哥個系咩場?

唔見聰BB同小豬既.....?_?

老伯 = 老野?

引用:
原帖由 超級火柴 於 2008-10-6 02:17 發表

咩名?  佢踢哥個系咩場?
場主名叫 克"龍"(是興龍果個龍,唔係呢個龍)
睇落係新手
起因係因為場主唔夠做,kick左(好似係)
之後再入黎,踢場ko
我都唔係好記得,好似叫留香(唔肯定,記憶有點兒模糊)

入團111

蠟筆 tin收                                                                 1111111111 1

廢化 tin收          

引用:
原帖由 wikwikwik 於 2008-10-6 16:58 發表
唔見聰BB同小豬既.....?_?
聰BB系假扮既    我個團冇呢個人

邊個系小豬?

引用:
原帖由 炎.魔羅 於 2008-10-7 00:05 發表

場主名叫 克"龍"(是興龍果個龍,唔係呢個龍)
睇落係新手
起因係因為場主唔夠做,kick左(好似係)
之後再入黎,踢場ko
我都唔係好記得,好似叫留香(唔肯定,記憶有點兒模糊) ...
我系問踢場個人叫咩名   不過真系都吾出奇._.   因為我都會甘做

啊........

引用:
原帖由 超級火柴 於 2008-10-8 02:16 發表

我系問踢場個人叫咩名   不過真系都吾出奇._.   因為我都會甘做
啊.............................................你衰la...你踢場...話俾老師知...告你

回復 12# 的帖子

我都唔知呀-_-"第一次見佢好似係上個月既事~
d人問佢係咪真係night既人就被踢- -"

64 12345
發新話題