發新話題

NighT(已解團)

[Close]
講起論壇......戈時第一個論壇間中有新post出, 真係會keep到人定時上去,

引用:
原帖由 ken20067 於 2009-2-8 11:16 發表
估唔到我地既行開攪到而家都係咁冷清...連個後備論壇都冇人出post了~~
抱歉
我點望呢段野都系覺得有風涼話既意思~
不過你都吾洗太抱歉意,大家都認為冷清系因為s劍同維他走

引用:
原帖由 Reila 於 2009-2-8 13:30 發表
講起論壇......戈時第一個論壇間中有新post出, 真係會keep到人定時上去,
哥陣系日日都有上去    一見到有post答到嗲就會up

係....我自己都定時會出post,保持氣氛唔好冷清

而家想出d私人post都唔知好唔好係度出..因為同輝少有關

引用:
原帖由 超級火柴 於 2009-2-8 18:19 發表

哥陣系日日都有上去    一見到有post答到嗲就會up
咁大家唔好懶la...大家得閒多d上黎吹下水...個post成個月冇人黎...

嗯嗯..冇人黎- -"    

新人 報到 Night║梁影 大家好唷 大家多多關照細佬

支持下sin        ......................

唔該可唔可以收我

game名: 《陽 具》☆面孔

我自問技術就真係  廢得很

但都希望night收留我..

引用:
原帖由 peter2137 於 2009-4-25 10:07 發表
唔該可唔可以收我

game名: 《**男性性器具**》☆面孔

我自問技術就真係  廢得很
閣下名稱顯示不到
該唔該意轉個名?

我想問依家仲收唔收人架..我想入^^

tin收"""""""""""""""""'
咁多位NighT既成員多多指教

入團

火柴"""""""""""""""""收我既
遊戲名:夢

我想加入night,可唔可以收我