發新話題

香港 rs2online 24小時伺服器

[Close]

香港 rs2online 24小時伺服器

聲明
#1 rs2online 為一個獨立運作的伺服器,不受任何第三方勢力控制.
#2 被封禁的玩家暫無法提供解封服務.
#3 伺服器唯一全權控制人為 Rat2 小雲 (Pokyun 冰水半糖).
#4 如發現對本伺服器不利、炸Ser、開掛 , rs2online 可能會作出嚴重反擊.
#5 本伺服器在VLAN為導向服,目的是為更多玩家能進入rs2online伺服器.
#6 伺服器真正的為流動IP,如想加入「我的最愛」請使用是固定IP之導向服.

VLAN 導向服 使用 HLDS Version 2843
固定IP之導向服 使用 HLDS Version 4554
真正伺服器 使用 HLDS Version 4554

以下是固定IP之導向服

218.253.213.164:27011 伺服器編號 #01 fy_iceworld (流動IP:183.178.242.98:60001)
218.253.213.164:27012 伺服器編號 #02 AWP Map (流動IP:183.178.242.98:60002)
218.253.213.164:27013 伺服器編號 #03 Knife Map (流動IP:183.178.242.98:60003)
218.253.213.164:27014 伺服器編號 #04 Pub Map (流動IP:183.178.242.98:60004)
218.253.213.164:27015 伺服器編號 #05 AK M4 (流動IP:183.178.242.98:60005)

218.253.213.164:27016 伺服器編號 #06 jail (流動IP:183.178.242.98:60006)

Windows 8 Build 7955

唔會支持...你地個冰水半糖令我心淡

有個串串共但奐唔強的admin

個時個名叫new headphone係邊個...?

引用:
原帖由 rat2 於 2011-2-22 14:52 發表
聲明
#1 rs2online 為一個獨立運作的伺服器,不受任何第三方勢力控制.
#2 被封禁的玩家暫無法提供解封服務.
#3 伺服器唯一全權控制人為 Rat2 小雲 (Pokyun 冰水半糖).
#4 如發現對本伺服器不利、炸Ser、開掛 , rs2onl ...
大力支持rs2online

支持RS2 大Ser

rs2online 都kai ge 我冇開掛都ban左我

請問有無admin?
我係jail sever比人9ban

名:laamlaam127
有個叫做adm kong既人話我9殺佢
我做ct,我講左開門見人殺
有個ct比槍佢 即係開左門 跟往就即刻ban左我

引用:
原帖由 laamlaam9 於 2011-4-11 18:40 發表
請問有無admin?
我係jail sever比人9ban

名:laamlaam127
有個叫做adm kong既人話我9殺佢
我做ct,我講左開門見人殺
有個ct比槍佢 即係開左門 跟往就即刻ban左我 ...
你係到講冇人會理你

發新話題