18 12
發新話題

[分享]越獄AMXX有shop(by朙※人§君)即糸我

[Close]

[分享]越獄AMXX有shop(by朙※人§君)即糸我

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

點解咁多 (by朙※人§君) ?
:o)

都唔係樓主自己創既
樓主只係加左野同改左dd野
笑左
www.blhost.hk】致力提供不同類型而且高質素的伺服器,服務包括網站寄存、電郵服務、域名註冊、獨立伺服器、網頁設計 、VPS、伺服器租用服務

引用:
原帖由 愛影。絕望 於 2011-3-29 18:33 發表
都唔係樓主自己創既
樓主只係加左野同改左dd野
笑左
係囉..佢只係lang既文字檔後面加上 (by朙※人§君)
像歷史般~

加少少野就放出黎- -?
有心D開監獄SER就去數_男_到慢慢搵啦- -

仲以為乜野咁勁

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

樓主你唔好係到吹啦!!
你既txt同數位d人繁化既有咩唔同啊!
樓主只係改左d字
好特別嗎?
笑左
唔好當我唔識野
仲有有咩出名d既模式唔係外國人整既啊!
d模式咪係alliedmods既人整出黎
鬼唔知咩
得你一個知嗎?
www.blhost.hk】致力提供不同類型而且高質素的伺服器,服務包括網站寄存、電郵服務、域名註冊、獨立伺服器、網頁設計 、VPS、伺服器租用服務

引用:
原帖由 fantasy_貓 於 2011-3-29 20:01 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=3508697&ptid=373090][/url]
加少少野就放出黎- -?
有心D開監獄SER就去數_男_到慢慢搵啦- -
其實係amxx官網出 - -
要純既點解要上壇搵 - -
引用:
原帖由 朙※人§君 於 2011-3-30 10:46 發表
你地E班有仔九眼看人低
自己創?冇可能!
原創糸外國人來
我只糸中文化
一班99
汪幾聲來聽下
你用M_C___個野由簡轉繁/改字 - -?
同埋我記得JBE有個lang file叫做 - -..
jbextreme.txt
繁化入面就ko -.-
唔想比人插到血流成河就改改標題喇 -.-
繁化作者by you is ok
個個人繁化都唔同嘛 ~_~
=================
而藍字個到
講得好聽D
大家都係人類,你話人係狗咁你係?
講得難聽D
請問你係乜野living things ?_?
好心你喇,想人尊重你,就唔該尊重下人
叫人吠2聲你聽,好笑呀

引用:
原帖由 朙※人§君 於 2011-3-30 10:46 發表
你地E班有仔九眼看人低
自己創?冇可能!
原創糸外國人來
我只糸中文化姐
一班99
汪幾聲來聽下
有乜冇可能, 你咪入我server睇下囉 ctps.no-ip.org
自創登入系統 / 自創等級系統 / 自創ADMIN分級&登入支援系統 / 自創防外掛系統 /
自創Ping 優化Menu + high ping kicker / 修改版喪屍ZP(Biohazard) / 伺服器人流控制系統
除左 "修改版喪屍ZP,人流控制" 其他全部一手一腳自己寫, Plugin作者名為Colgate

順便宣傳下先(學 MiNGYeUnG)
CTP
#1生化危機: ctps.no-ip.org
#2基地喪屍: ctps2.no-ip.org
#3監獄模式: ctps3.no-ip.org

唔知邊個先係狗呢, 不如汪幾聲黎聽下

咪係lo
其實唔係話原創冇可能
係你自己有冇心寫姐
要寫一定得
alliedmods到都有唔少既中國高手係到啦!!
可以既睇下索沛
佢個負責人都係alliedmods到幾有名既啊!!仲寫左唔少amxx

吹到冇可能原創囉
冇可能原創咁server既amxx邊到黎 :lol

引用:
原帖由 CTPs 於 2011-3-31 13:57 發表
吹到冇可能原創囉
冇可能原創咁server既amxx邊到黎
可能佢以為amxx係外星黎

警告樓主帖子內容
咩叫狗眼看人低?? 人身攻擊?
你個主題 " 越獄AMXX有shop(by朙※人§君) "  // 意思係整個越獄插件你原創?
" BY " 字知唔知咩意思??
唔該, 不能理解就唔好用 by 字, "by朙※人§君" 整個檔案由你製作?
另外, " 我終於正完! "  // 你呢個字眼, 我開個 txt 檔睇, 內容 + 字眼完全跟別人的內容一樣
你憑什麼學人用 " BY " 字? 知不知道什麼是版權嗎??

請樓主自重! 我都唔係想罵你,,

引用:
原帖由 kining2008 於 2011-4-8 23:31 發表
警告樓主帖子內容
咩叫狗眼看人低?? 人身攻擊?
你個主題 " 越獄AMXX有shop(by朙※人§君) "  // 意思係整個越獄插件你原創?
" BY " 字知唔知咩意思??
唔該, 不能理解就唔好用 by 字, "by朙※人§君" 整個檔案由 ...