64 12345
發新話題

直江大技教學[影片+教學]

[Close]

直江大技教學[影片+教學]

比想學直江的人看看吧 看了barbee123 的影片教學後立刻做了一小套  希望中意啦
出莊方面就一定要有:吹箭/鬼丸 同埋 隱刀
手殘的就不要用鬼丸了,因為十分難用同埋暈得1.6秒比起吹箭小,合體的時候就難得多了,個人比較中意吹箭多點
一開始就係 變羊>之後行近d佢(2-3個人位到啦)>吹箭/鬼丸>隱刀>點隻羊前面>之後就按一下大技=300
想安全d就魔水左先啦

簡單d黎講就係
羊>吹>隱>行>大
重點:吹完就快快手按隱之後點隻羊前面,我通常吹同隱刀都係放係12位,就到中間果時就大,唔好等到中間先大因為會慢左的
http://www.youtube.com/watch?v=iqTnFpvSE1I
[flash]http://www.youtube.com/v/iqTnFpvSE1I&hl=zh_TW&fs=1[/flash]

個位好似仲未100

引用:
原帖由 MinG. 於 2009-6-1 15:56 發表
個位好似仲未100
差不多啦

團戰應該開魔水先吧
**********內容含有sm成份**********

引用:
原帖由 七串*沙龍 於 2009-6-1 16:10 發表
團戰應該開魔水先吧
嗯...加番先,thx

不過我總覺得鬼丸殺的feel爽d

佢啱跌落嚟個一下迅速利落地一重疊

感覺只有 ‘ high’
世事無絕對,只有無頭緒.......

引用:
原帖由 力量團隊瞬 於 2009-6-1 19:10 發表
不過我總覺得鬼丸殺的feel爽d

佢啱跌落嚟個一下迅速利落地一重疊

感覺只有 ‘ high’
比起吹箭難好多
可能我手殘吧

唔錯唔錯 不過仲未夠我神XD

支持__-XD

唉~
雖然唔夠我直江勁  我直江秒到8千5
不過算啦~ 幫你推推
幫手推吧 朋友

引用:
原帖由 流星|神 於 2009-6-1 20:12 發表
唉~
雖然唔夠我直江勁  我直江秒到8千5
不過算啦~ 幫你推推
幫手推吧 朋友
吹水邊夠你勁

好野
我鐘意
一個好好的野
但係你要明白
果d岩岩玩信長果d
你係想話比佢地知姐
咁佢地一定跟唔到

我係黎10卜朋友GE   不過段片差左小小   下次努力  處男下海算咁啦

希望可以睇到更多e d 精彩片段

....我隻神原甘出位ge= =!!!!

64 12345
發新話題