16 12
發新話題

當年既hunter高手影片Left 4 Dead Hunter - Me†aL

[Close]

當年既hunter高手影片Left 4 Dead Hunter - Me†aL

[youtube]tuCgdhqZZ4c[/youtube]

[youtube]I3uvOeE8N3U[/youtube

還好還好
大部份都係camp,,, 不過準繩度好高...好羨慕T.T
不過講勁...個人覺得出面另一條片勁d

回復 2# 的帖子

戈陣出左無耐
勁都有限la....
durexxxxxxxxxxL

呢到係left 4 dead "2"區///

睇番出片時間
睇黎係l4d初開始時拍D:
難怪完全冇彈牆
不過當時已經好屈

唔算是神人影片-_-

點樣做到==? 噗到咁多下@@
通常跳一下就完@@

睇黎樓主見識都幾少
呢d已經好舊同埋都上唔到神
而且片中人係L4D2都拍左一條片
看來樓主應該係初玩L4D
[youtube]SX2Tr_gtbsw&feature=channel[/youtube]

未看先回。。。。支持你

METAL好似係chris, visceral既clan mate?

引用:
原帖由 as4448132 於 2010-3-16 22:33 發表
睇黎樓主見識都幾少
呢d已經好舊同埋都上唔到神
而且片中人係L4D2都拍左一條片
看來樓主應該係初玩L4D
SX2Tr_gtbsw&feature=channel
我有寫明係[當年]你唔明唔怪得你智慧低
仲有我唔係初玩L4D^^

引用:
原帖由 jimmytanf 於 2010-3-18 10:00 發表

我有寫明係[當年]你唔明唔怪得你智慧低
仲有我唔係初玩L4D^^
但我睇左佢L4D2 既片段
佢既表現都係差不多

而且HUNTER 所撲既 都係單純直飛
而係L4D2 入面 佢都係單純直飛撲-,-

我可以話vlan 過半數玩家 都做到回覆個段L4D2片既技術....
即使係當年 -,- 我睇佢片段 都係CUT片 同NG 次

相反回想當時 25 並唔係冇人做到 只係成功率低d 姐
只係想話 你好似抬得佢太高

紀念下佢可以返去L4D 區 唔一定將段片帶黎L4D2 區

引用:
原帖由 windsang 於 2010-3-18 11:29 發表

但我睇左佢L4D2 既片段
佢既表現都係差不多

而且HUNTER 所撲既 都係單純直飛
而係L4D2 入面 佢都係單純直飛撲-,-

我可以話vlan 過半數玩家 都做到回覆個段L4D2片既技術....
即使係當年 -,- 我睇佢片段 都係CU ...
第一.人地有無ng你知到-.-?? 第二佢無當佢神咁wo ^o^

第三你中左啦 呢度係l4d2區 唔係l4d1區*o*

引用:
原帖由 新手仔321 於 2010-3-23 17:02 發表

第一.人地有無ng你知到-.-?? 第二佢無當佢神咁wo ^o^

第三你中左啦 呢度係l4d2區 唔係l4d1區*o*
本黎想同你理論,見到你個名..就算了吧

我唔係新手囉  我想講

唔係新手 (唔等於勁-.-)

16 12
發新話題