發新話題

[出售] [夢之傳說][平放50級ac]暗夜之門ser

[Close]

[出售] [夢之傳說][平放50級ac]暗夜之門ser

人物50級,
主職 - 騎士/神官(為將來聖騎做準備^^)

戰士40 騎士46 盜賊35 武鬥家25 舞者32 獵人26 工程師37 神官50 詩人47  巫醫25  魔術師34  幻術士24
全藍武/藍裝, +6 40級橙盾
有大量經符, 400多金

冒險家排名15

有意add我msn傾
[email protected]

各職業會不停提高LV
價錢亦有所提升, 要平就要快啦!

你都有玩haha.

引用:
原帖由 烈焰射手 於 2011-1-27 00:00 發表
你都有玩haha.
有冇興趣買

香港易升啲嫁-            -??
咁快到50?

引用:
原帖由 ′★RusH﹡ 於 2011-1-27 01:12 發表
香港易升啲嫁-            -??
咁快到50?
我爆肝左一個多星期咖都

人物50級,

戰士40 騎士50 盜賊35 武鬥家25 舞者32 獵人26 工程師37 神官50 詩人47  巫醫25  魔術師34  幻術士24

高手排名15

有意add我msn傾

各職業會不停提高LV

人物50級,

戰士40 騎士50 盜賊35 武鬥家25 舞者32 獵人26 工程師37 神官50 詩人47  巫醫25  魔術師34  幻術士24

高手排名15

有意add我msn傾

各職業會不停提高LV

人物50級,

高手排名15

有意add我msn傾

各職業會不停提高LV

呢d game呢...
最好都係自己玩落去先開心.

引用:
原帖由 ′★RusH﹡ 於 2011-1-27 19:26 發表
呢d game呢...
最好都係自己玩落去先開心.
讚同

發新話題