58 1234
發新話題

第2次龍之谷加分活動.

[Close]

第2次龍之谷加分活動.

今次再一次搞返上次既活動.

請各會員在參加活動時仔細查閱規則
已經發現有些會員因沒有查閱規則而不獲加分
敬請注意!!!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

希望玩家介紹自己正在玩的伺服器 自己的名字 職業 裝備

如低過20級.將扣分處理.
還有20級以上和在右下角打上自己的名字.
看圖為例子.

所加的分數視乎該相的大小
>200kb             加1分

150kb-200kb     加2分
100kb-150kb     加3分
50kb-100kb       加4分
<50kb                加5分
但該圖必須能清楚看到 不可太懞
如果放超過1張圖 將以較大的評分

請大家到在指定貼中發貼
開貼時標題請加上(加分活動)
如果沒有將不獲加分
如果因不跟規則以進行修改.將不能加分

本人每次更新規則都會留下更新時間
如果因本人疏忽 忘記加上規則
在會員發貼後才修改
會員們都會獲得加分

活動時間由2011年4月1號開始
下圖有例子:
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

ser:混沌
名:WahCx 30lv
莪覺得呢個Game十分正 d技令!

引用:
原帖由 °★MatcHless. 於 2011-4-1 17:06 發表
ser:混沌
名:WahCx 30lv
莪覺得呢個Game十分正 d技令!
小左認證
保回認證則可獲1分

小左認證
保回認證則可獲1分

Ser:混沌之龍
名:EternaLh0
隻game好考技術 畫面靚 唔太難升 幾吸引我

HanD♥s0mE™

引用:
原帖由 湗沁鎖曖™ 於 2011-4-2 21:17 發表
名:EternaLh0
隻game好考技術 畫面靚 唔太難升 幾吸引我
小左認證
保回認證則可獲2分

ser: 混沌之龍
名字:劍神DN1(23lv)
這一款遊戲攞過最佳網路遊戲大獎,佢既
動作,技能好華麗,等級易升
有疲勞限制我地玩,可避免因為長時間上而傷眼

名:花葬乄
呢隻game  d feel好正,,開頭好易,後邊開始難,幾有挑戰性

名:xLoSTl幻想
龍之谷e隻game雖然我玩左2個星期,,但係我覺得好好玩,,我會一直玩落去

= . =

個個好good

ser:混沌之龍
玩左幾日22lv== 應該算係新手 但d技好令 都好有技巧 我好鐘意

太古  魔導  Na妮

GD

id :廢夠了沒有
隻game d 技好型><

龍之谷

id :劍聖乂華
隻game d 技好型><