24 12
發新話題

過去

[Close]

過去

to第二任隊長

1.
信7盃既版本有接近100%機會同而家12.2G差好大段距離,
要隨時準備好轉打法/研究新裝新英配陣(如果你地真係有心打)

2.
收人唔好學某人咁諗住由廢訓練起, 我建議直接收d有實力既人返黎
原因1.你地冇一個人係識得教人
原因2.信長開始愈黎愈少人玩, 就算比你訓練到個終極勁人出黎,
最多咪又係打多1年, 而家d人個個轉晒LOL/ 退信了
既然係咁倒不如直接收個而家勁既人, 省返60%功夫

3.
搵返個人接隊長位吧, 我唔會推薦邊個邊個做, 因為咁樣太唔民主
and建議:
建議1.小叉唔係做隊長材料, 原因唔洗多講你地諗到
建議2.做左隊長果個就要壓抑自己情緒,唔好同人傻埋一堆(e.g小叉平時d弱智行為咁)

4.
叫返王穎康返黎吧,原因唔洗多講,有腦自然明

5.
建議的編隊模式:
先招10個經過篩選既人
按照定位分成2組
第一組: 惡魔隊(3主力2輔手)
第二組: 天使隊(3輔手2主力)

****10個人既人數入面可以計算埋本身既隊員,唔一定要全部係新人, 當然唔好全部舊人set晒同一組
內戰吧, 互相撕殺, 可以增加少少限制(例如輸一鋪100蚊真錢)
限制每一場都要認真對待, 內戰唔係玩玩下/ hea
到臨比賽, 平時輸得最多果組就做1軍
                平時贏得最多果組就做2軍

分析呢種編隊方法既好處:
1.可以將特別打法限制於自己人先知既情況, 有時研究左d新招拎去外戰試,好既話實會比人抄,內戰可以排除呢1項可能
2.可以比較下,邊一隊既潛質較大,因為你成日外戰換對手永遠唔會知自己真正既器量去到邊,
e.g 打勁人顯得自己廢,  打廢人又顯得自己好似勁左,其實一樣

多d出黎團聚

以上----------------------------------------------------------------
正式交返個波比你地, 唔好再掛住我呢個失敗者

姐係咁
做乜係要講我個名先
你番黎唔得既?

讀後感

這篇文的重點是紅字
樓主是王穎康 他的意思 是想我地哄番佢番來 叫小叉讓個戰首位比佢!!!
and 多d出來比佢gay

引用:
原帖由 CcY雨 於 2011-9-27 19:10 發表
這篇文的重點是紅字
樓主是王穎康 他的意思 是想我地哄番佢番來 叫小叉讓個戰首位比佢!!!
and 多d出來比佢gay
頂y知係我開zak ac

回復 4# 的帖子

太明顯啦
你岩岩先開左個post招生話團聚
同埋叫返王穎康返黎吧,原因唔洗多講,有腦自然明
仲要紅字 你又退左雙毒流一排 點會唔知 haha

引用:
原帖由 -_ZvEr 於 2011-9-27 19:27 發表
太明顯啦
你岩岩先開左個post招生話團聚
同埋叫返王穎康返黎吧,原因唔洗多講,有腦自然明
仲要紅字 你又退左雙毒流一排 點會唔知 haha
所以話雙毒流真係愚人輩出, 王穎康邊有我ac
and佢會諗到呢d訓練方式?

引用:
原帖由 槍閃吉單殺 於 2011-9-27 19:32 發表

所以話雙毒流真係愚人輩出, 王穎康邊有我ac
and佢會諗到呢d訓練方式?
龜龜bb
幾時團聚                  

me依家有腦仔了keke
脫離呢個毒海

內戰你敢唔敢打先 如果有限制
強者不是一朝一日練成的

引用:
原帖由 siu_kit24 於 2011-9-27 19:36 發表
內戰你敢唔敢打先 如果有限制
我100%敢架  100蚊除5  一人廿蚊姐

sad 真的假不了 假的真不了
搞唔清楚邊個打邊個

引用:
原帖由 -_ZvEr 於 2011-9-27 21:22 發表
sad 真的假不了 假的真不了
搞唔清楚邊個打邊個
笨的醒不了  醒的笨不了

回復 12# 的帖子

現在搞清楚啦

收皮啦康狗

你幫我玩鞋吧

天使隊招輔手加入98

ccy

24 12
發新話題